Mandag

Min familie

emili_raw-5948emili_raw-5971 emili_raw-5972 familie

I sidste uge skød vores seje fotograf Rasmus Himmelstrup, nogle billeder til Just Spotted af os alle tre. Det kiksede lidt fordi Saxo var lettere utålmodig, jeg var sygt træt (se de små øjne) og Casper hader at få taget billeder. Haha! Men der kom lidt ud af det, bl.a disse uredigerede, som jeg lige fik lyst til at vise jer. Er temmelig vild med det første billede af Saxo, som uden tvivl er den smukkeste af os tre. Fuck jeg elsker min lille familie så åndssvagt meget. Kender I det? ; )

Saxo er lige vågnet fra lur, så nu vil jeg se at komme ud i det gode vejr. Solen skinner idag og dét skal udnyttes med en gåtur!
Jeg håber at I får en dejlig, dejlig dag!

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag