Julestemning

At se muligheder

Untitled-1
^^^ To venner, der hygger sig sammen. Og et lille glimt af overboens smarte spisekøkken ; )

Her på det sidste har jeg taget mig selv i, at være lettere irriteret og opgivende over vores situation.
Vores situation er, at vi mangler plads og ikke har noget oplagt børneværelse her i lejligheden. Det irriterer mig fordi der 1, flyder med legetøj overalt og 2, fordi jeg faktisk gerne så at Saxo fik sit eget værelse nu. Lige for tiden vågner han virkelig mange gange i løbet af natten. Konsekvent altid når vi går i seng. Min teori er, at vi vækker hinanden.
Der er selvfølgelig mange andre faktorer der også spiller ind, såsom at han stadig associerer søvn med bryst, og derfor ikke kan komme videre i søvnen når han vågner (det skal virkelig stoppe snart, I know), at han er ved at få nye tænder, er lidt forkølet osv.
Der er altid et eller andet, ikke? : )

Det er ikke en mulighed for os at flytte lige nu. Næste lejlighed skal være drømmelejligheden, vi ikke vil gå på kompromis med. Den skal være stor og have plads til familieudvidelse. Der skal være altan, grøn gård og så vil vi meget gerne blive i området, som jo bekendt ikke er det billigste område i Danmark. Faktisk nok et af de dyreste.
Som hhv selvstændig og studerende er det derfor ikke lige tiden til et nyt lejlighedskøb for vores vedkommende, men forhåbentlig om 2 års tid. Det satser vi i hvert fald på.

I virkeligheden skal jeg vist bare klappe i og lade være at brokke mig. For vi bor virkelig dejligt. Vi har en fed lejlighed på 100 kvm og det er altså plads nok til tre mennesker. Det ved jeg godt.
Og efter at jeg igår var oppe og besøge vores overbo for første gang, fik jeg blod på tanden og blev så inspireret til at lave hele lejligheden om. Overboen har præcis samme kvadratmeter og rum som os, men MED et børneværelse.
Hvor vi herhjemme optager et helt rum til at have et stort spisebord, vi alligevel ikke rigtig får brugt, havde de lavet spiseplads i deres køkken, som ligesom vores er ganske stort. Smart ikke? Og sjovt hvordan man nogle gange slet ikke kan se muligheder i det der er lige foran ens næse.

Så hey det bliver altså projektet for 2015! Tvivler på at vi får lavet noget her i December. Vi er nemlig trætte med træt på. Please sig at vi ikke er de eneste?? : )

Jeg håber I får en dejlig tirsdag aften!! Jeg skulle have været i teatret med min kære farmor, men måtte aflyse pga ovenstående^^^ Træthed. Hej vinter, jeg glæder mig allerede lidt til at du går på hæld!

Ps. Jeg mangler en vinterjakke. I ved sådan en rigtig varm og gerne praktisk en, som man kan bruge på f.eks legepladsen. Den skal ikke koste meget mere end 3000 kr. Kender du den, så hit med et link! : )

   

20 kommentarer

 • Pernille With

  Jeg har netop klikket denne her hjem efter jeg prøvede den i London sidste uge.. Den er SÅ lækker, og lammeskindet er så blødt!

  Jeg er også ret sikker på at de har fået den i butikkerne herhjemme nu! 🙂
  http://www.topshop.com/en/tsuk/product/clothing-427/jackets-coats-2390889/luxe-sheepskin-trim-jacquard-parka-jacket-3263309?bi=201&ps=200

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Try this site: http://www.uniqlo.com/uk/store/list/basic/women/outerwear/down… Lots of great jackets, warm, and at a good price. They ship to Denmark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det der med at falde i søvn ved bryst og vågne konstant kender jeg alt for godt! Min dreng er på Saxos alder og gad heller ikke rigtig spise mad, da han fyldte sig med mælk om natten – og vækkede mig hveranden time zzz…. Sp sagde at nogle børn skal ‘hjælpes’ på vej, så en dag lukkede jeg for natamning og det er det bedste jeg har gjort i lang tid! Der var selvfølgelig en tilvænningsperiode med lidt brok, men det gik forbavsende let og nu sover han igennem og jeg er ikke bundet til hjemmet hver aften, både far og jeg kan putte uden problemer, hurra!
  PS. bor på 42 m2 med mand, hund og barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også træt, så I er ikke de eneste!
  Mine sidste par vinterjakker har været fra Esprit – det har altså mange fine til en rimelig pris. Det gode er, at mange af dem kan gå i vaskemaskinen – virkelig rart, når man har barn.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Hej Emili. Bliver simpelthen lige nød til at spørge, skulle Saxo egentligt ik starte vuggestue og hvordan er de første dage gået?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jo, vi er i fuld gang med indkøringen og det går så godt : ) Kommer med en update her på bloggen : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fjällräven Greenland Winter Parka er virkelig varm og vind og vandtæt. Den kan i hvert fald anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har desværre ingen vinterjakke tips, men derimod et par gulvspørgsmål 🙂 Er det betongulv din overbo har i køkkenet? Ved du om de er glade for det? Og om det bliver for koldt uden gulvvarme? 🙂
  Vi bor også i lejlighed på 100kvm og vores dreng bliver 4år i denne måned. Vi endte dengang med at opgive vores soveværelse og flytte i den ene af to sammenhængende stuer, så vi ikke forstyrrede hinanden om natten. Dobbeltsengen bliver brugt som tumlehjørne om dagen 🙂 Om et par måneder flytter vi i hus og jeg er helt sikker på at selvom det bliver lækkert med en masse plads, så kommer jeg til at tænke tilbage på “de gode gamle dage” hvor vi boede tæt 🙂 Så god ide at se muligheder i det man har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har købt mit livs vameste vinerjakke hos samsøe samsøe! Mener du selv linkede til den engang. Den er dejlig varm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har denne: http://shop.stormandmarie.com/product/hudson-ja-print-4361/ – den er allerede foreslået, men den er bare så god og varm! Virkelig dejlig 🙂 Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Den ser skøn ud! Og rigtig god pris! Jeg går i Storm og Marie imorgen! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tror, du har så meget ret i at I vækker hinanden! Her var det fuldstændig samme scenarie, hver aften når man træt troede, at nu skulle man sove, så begyndte Penny at rumstere, skulle have sut osv… Selvfølgelig fordi vi forstyrrede, selvom vi forsøgte at være stille. En aften inden puttetid fik jeg nok og 1, 2, 3 blev hun rykket ind på eget værelse, selvom hun havde gang i en hård omgang forkølelse og hoste. Og det har virkelig været en succes! Hun har overhovedet ikke ladet sig mærke med de nye omgivelser, og hun sover mærkbart bedre og roligere, selvom vi jo skal gå lidt længere, når hun “kalder”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja ikke? Jeg må se at få rykket rundt, så der forhåbentlig kan blive plads til et børneværelse : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Nemlig, afsted med dig! Men udover et sted at sove, har hun altså ikke den store glæde af at have sit eget værelse… Alt hendes legetøj ligger stadig overalt i stuen, for det er jo her, hun leger og er tæt på os. Så måske han bare ku’ starte med at få et sovehjørne i spisestuen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Vibe

  Hvis du er til dun (altså sådan på den pæne og meget feminine facon), så kan jeg varmt anbefale magasins lækre dunjakker! Jeg købte en frakke for 300 kr (sat ned fra 900kr) sidste år, og det er den bedste jakke jeg har! Den er pæn, praktisk, SUPER varm og nem at vedligeholde. Hvis du Googler “dunjakke magasin” kommer de frem, både jakke og frakke så vidt jeg lige kunne se.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Storm og Marie har nogle ret fede vinterjakker! Jeg var selv heldig at score denne http://shop.stormandmarie.com/product/hudson-ja-black-4359/ på lagersalg i foråret – til halvpris. De har lagersalg i morgen og torsdag, så måske du også kan være heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sille

   uhh hvor ligger mon det lagersalg? 😉 synes den ser vældig skøn ud, trods jeg normalt ikke er så vild med vinterjakker..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ryesgade 19 C, har jeg lige googlet mig frem til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Uh den ser skøn ud!! Tak for tip! Vil se om jeg kan kigge forbi deres lagersalg imorgen : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vega

   Jeg har denne vinterjakke fra Storm & Marie fra sidste år – og jeg har aldrig været gladere for en vinterjakke! Gør dig selv en tjeneste og køb den – også selvom du ikke kan få den på lagersalg – den er alle pengene værd..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestemning