Tivoli

Rar dag

Untitled-1

Jeg har simpelthen haft den rareste rare dag idag, helt alene. Saxo blev sendt lige over på den anden side af gaden, hjem til mormor og morfar, så mor her kunne gøre lige hvad hun ville. *glæde*

Jeg er stadig dér, hvor det føles lidt underligt at gå på gaden uden barnevogn. Har jo ikke lavet andet end at trille med den vogn, i nu snart 12 måneder, så det er vel forståeligt nok : ) Ikke desto mindre, så nyder jeg det virkelig, og idag udnyttede jeg tiden og de frie hænder, til at få byttet julegaver og shoppet nogle nye. Det var så lækkert og mega tiltrængt!

Jeg er generelt ikke særlig god til at shoppe i fysiske butikker og vil meget hellere klare det hjemme foran computeren. Jeg synes at jeg tager for forhastede beslutninger i butikker og kommer alt for ofte hjem, med alt muligt jeg ikke har brug for. Også derfor jeg faktisk ret sjældent shopper.

Nå men idag var åbenbart lige min dag, for jeg fik bare købt det helt, helt rigtige og noget jeg reelt havde brug for. Kender I det? Jeg rundede først Fillipa K, og købte kjolen jeg har på på billedet ^^^ Den fås faktisk også online lige HER , hvis nogle skulle være interesserede i det. Jeg købte også en grå strik, som jeg tror jeg bliver så glad for. Den kan i se HER.
Hos Ganni røg der også lidt med hjem, bl.a DENNE sorte kjole, som sad så fint. Jeg har en ting for kjoler. Sorte kjoler helst. Nogen vil måske kalde mig kedelig, men jeg har det nu en gang bedst sådan : ) Fik også købt lidt ind af mine absolut yndlingsstrømpebukser fra Falke. Jeg ved ikke hvad der er med mig og strømpebukser, men de forsvinder fra mig. Så nye skulle der til : )

Jeg fik også købt en del andre ting, men dem må I se en anden god gang, for NU skal jeg ned på gaden og hente mit yndlingsmenneske. Det har været så skønt med en lille fridag. TAK for hjælpen, mor! : )

5 kommentarer

 • Good shopping day! I wish that we had Ganni here in Montreal- I miss it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bruun Pedersen

  hej, elsker at følge din blog, men er ret ked af at den ikke er iPhone venlig.

  Alle andre blogs jeg følger er så nem at læse på mobil, men ikke din. Det betyder at jeg tit springer dine indlæg over , når jeg tjekker blogs på mobil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Louise.
   Det er ved at blive fikset, men det tager desværre lidt tid. Men det kommer : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine L

  Jeg er helt sikkert også mere en hjemmeshopper end fysisk shopper – tror det har noget at gøre med at det kan ske i ro og mag, og jeg undgår det kolde lys i prøverummet 😉 Kjolen sidder perfekt på dig, så jeg blev fristet da jeg læste dit indlæg for et par timer siden men nu måtte jeg altså ind og se på den igen og vupti, så er den bestilt . Farligt at læse din blog! Og jeg tror helt bestemt at der må være en strømpebuks tyv på spil i København, fordi mine forsvinder også altid på mystiskvis. Dejligt at du havde en god dag ude , Godt nytår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivoli