Tirsdag og nytårssnak

Søndag

 photo IMG_1453.png photo IMG_1464.png
^^^ En af mine yndlingsbeskæftigelser er at se på ham, mens han leger for sig selv. Han er helt opslugt, og det er så kært!
 photo Untitled-1-58.png
^^^ Honninghjerter fra lagkagehuset med hvid chokolade! Jeg har muligvis spist lidt flere end hvad godt er, denne jul! Men de er simpelthen så gode!! : )
 photo IMG_1465.png photo IMG_1481.png photo IMG_1242.png

I år holder vi juleaften sammen med min familie, så igår lørdag, holdte vi en lille før-juleaften hos Caspers. Det var smadder hyggeligt, som den slags nu en gang er. Saxo fik gaver i massevis, men var selvfølgelig langt mere interesseret i gavepapiret.

Da vi kom hjem om aftenen, tog Casper direkte til den årlige julefrokost med drengene. Jeg fik lynhurtigt puttet Saxo og så stod den ellers på sofahygge og alenetid for mit vedkommende. Det var skønt. Jeg har fundet ud af, at jeg er ret introvert, på den måde at jeg virkelig lader op, når der er ro omkring mig og når jeg er alene. Det betyder slet ikke, at jeg ikke er social eller ikke nyder at være sammen med mange mennesker. Blot at jeg får energi af ro. Har I tænkt over hvordan I henter jeres energi? Som jeg, eller ved at være social og sammen med andre mennesker? Jeg synes det er interessant.

Selvom min aften var rigtig dejlig, så var den også lidt hård. Saxo vågnede nemlig ca 5-6 gange i løbet af aftenen + havde to hele vågne timer mellem kl 02-04. Han var ikke ked af det, bare helt vågen. Jeg forstår mig ikke på det der søvn. Nogle nætter har han to opvågninger, mens andre 10. Og man ved aldrig om det bliver en god eller dårlig nat. Heldigvis tager det kun et par minutter at få ham til at sove igen, så det er ikke noget jeg mærker. Men når han midt på natten er lysvågen i to timer, så er jeg altså træt dagen efter.

Også derfor at vores søndag idag har været super stille og rolig. Faktisk har vi ikke været ude for en dør. I stedet har vi spist en god og lang morgenmad, leget en masse, læst bøger og set lidt baby tv. Lige nu er vegetarlasagnen i ovnen og Casper i færd med at gøre et bad klar til Saxen! Med andre ord, vi har ladet godt og grundigt op til den kommende uge, som selvfølgelig står i familiens tegn. Jeg glæder mig!
Først ser jeg dog virkelig frem til dagen imorgen, hvor Saxo skal i vuggestue og vi skal nyde en hel (halv) dag sammen, som kærester. Vi har allerede aftalt at både morgenmaden og frokosten skal indtages et eller andet lækkert sted! Juhuu det bliver så godt! : )

Håber jeres søndag har været skøn!

   

12 kommentarer

 • Ida

  Lyder bare skønt!

  Vil bare lige høre om det blot er mig, men når jeg læser din fantastiske blog er søgefunktionen/kategorier/arkiv forsvundet ??
  Det er ærgeligt !

  Rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Søgefunktionen finder du i højre side og kategorier/arkiv kommer snart til at virke igen : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på fuldstændig samme måde som dig – jeg lader også op, når der er ro omkring mig. Ikke, at jeg ikke kan lide, at være social – overhovedet; men roen er dét der får mig til at slappe af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det lille søde dun-hoved;o) Man får lyst til at nusse Saxos hår…. Jeg er som dig. Elsker at være sammen med andre og får helt sikkert en masse energi af det, men har virkelig brug for ro og alene-tid. Nu er vi jo mange her hjemme, men jeg sørger for at have lidt tid for mig selv hver eneste dag… Ellers bliver jeg skør;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Lækkert med kæreste-tid!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

   Hm…
   Jeg tror ikke, at hele min kommentar kom med….

   Lækkert med kæreste tid!! 🙂
   Hvor har Saxo bare de sødeste og fine krøller 😀 Så cute altså!
   Det lyder som en rar søndag, den ligner meget vores – endda samme påklædning som saxo 😉
   Jeg er bare så vild med at sidde og kigge på ens barn være fuldstændig opslugt af et stykke legetøj (eller andet som det tit er her), og næsten ikke kan komme i kontakt med ham, alt for sødt – men egentlig også lidt en lettelse, kender børn som kun kan køre med 110 km/t og slet ikke kan sidde stille og fordybe sig i noget, og ikke at der er noget der er rigtigt eller forkert, bliver bare så stolt når jeg ser mit barn sidde helt stille og fokuseret!! 🙂 😛

   Jeg synes det kunne være meget hyggeligt hvis du lavede et indlæg om Saxo og skrev lidt om, hvad kan kan, ikke kan, næsten kan, elsker/hader… Lidt ligesom du før har gjort – så sjovt at læse 🙂
   Men bare hvis du alligevel ikke ved hvad du skal skrive 😛
   Ingen kritik herfra, elsker at følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja så skønt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Søde søde Emilie, nu hvor man ikke kan læse din blog på bloglovin så ville det være dejligt hvis den blev mobil-optimeret…skriften er lille-lille-bitte og selv hvis man tipper sin tlf er den lille…øv øv…håber det kan lade sig gøre og glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jo det kan du tro. Jeg synes også den er vildt irriterende at læse fra telefonen, så den er i fuld gang med at blive mere mobilvenlig. Det tager bare lidt tid, men det er på vej : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har det ligesom dig. Nogle gange er det bedste vitterligt, at ligge i sofaen med Netflix uden at skulle tage stilling til andre mennesker. Ligeledes er det bedste nogle gange at være sammen med en masse venner og være enormt social. Men når jeg lader op, er det også ofte alene eller på en stille måde.

  Hvor ser glimtene fra jeres hjem dog enormt hyggelige ud. Det virker som om I er en rigtig god familie. Og hvor er Saxo dog helt igennem charmerende og sød at kigge på. Kan godt forstå, at du er fascineret af at kigge på ham lege selv. Må være så skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lyder som en dejlig søndag. Vi har også haft en hjemmehygge dag, og vores søn på 10 uger har taget to dejlige lange lure så mor og far her har haft lidt tid til at lade batterierne op, virkelig tiltrængt. Jeg lader mine batterier op ved at være “alene”, og bare sidde med min computer og surfe lidt på nettet, det elsker jeg virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der har jeg det nok som dig. Jeg henter energi ved at være alene. Igennem årene har mange 3 dages studieture virkelig fået mig ned med nakken, for man er bare på hele tiden… Jeg har efterhånden lært (jeg øver mig) at trække mig lidt, så jeg kan få ladet batterierne op.
  Men søndage derhjemme i nattøj, med middagslur og familiehygge er skøn opladning for mig.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag og nytårssnak