Weekenden

Barnets århundrede/Bobles

bob

Jeg har haft den rareste dag idag. Jeg har nemlig været hjemme med Saxo fordi han skulle have sin et års vaccine + på sit første visit hos tandlægen (jep de kalder børn ind selvom de kun har fire tænder).
Bisserne var tip top og vaccinen klarede han i stiv arm. Nu krydser jeg bare fingre for at han ikke får feber, ligesom ved den sidste vaccine.
Det har været så rart at være sammen med Saxo idag, efter to lang dage hvor jeg ikke har været hjemme før kl 18. Og med et barn der går i seng kl 19, kan I selv regne ud hvor meget kvalitetstid vi har haft sammen. Det der med at have en fridag midt på ugen, er den vildeste luksus. Det kunne jeg godt vænne mig til. Men det kommer selvfølgelig ikke til at ske lige foreløbig : )

Her er lidt billeder fra søndag morgen hvor jeg cyklede, med Saxo bag på, ind til Designmuseum Danmark i Bredgade. Lige nu kører de udstillingen “Barnets Århundrede”, og i den anledning er Bobles repræsenteret bl.a med et kæmpe tumlerum, til stor glæde for alle børn. Jeg var nødt til blot at skimte udstillingen, da min opmærksomhed var rettet på Saxo, som var overalt!  Men det jeg nåede at se var helt fantastisk, og jeg vil klart tage derind uden Saxo i den nærmeste fremtid. Udstillingen henvender sig til både børn, voksne og ældre. Super interessant. I kan læse mere om den her, hvis det har interesse.

bobllbobllles

^^^ De nye sorte og grå Bobles, som I kan se på billederne er limited edition og kan findes her.

Jeg håber I nyder jeres onsdag! Jeg vil smutte ned og handle ind til aftensmad i aften x

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden