Den første fødselsdagsfest

Happy weekend!

IMG_7756

Så blev det sørme fredag og det er simpelthen så tiltrængt! Fredag på barsel var en fed dag, men fredag når man rent faktisk arbejder og ugen er præget af hurtige morgener, aflevere og hente i vuggestue, hjem, lave mad, spise, putte barn for så selv at gå tidligt i seng, er helt, helt fantastisk!
Vores fredag aften skal bruges på takeaway, jeg tror det bliver sushi, og x factor i sofaen. Imorgen formiddag får jeg 5 af mine bedste veninder på besøg til hygge og jeg glæder mig helt vildt. Vi er 6 travle piger, så at få stablet en dag på banen hvor alle kan komme, kan være en udfordring. Men det lykkedes denne gang. Juhuu : )

For lige at gøre en lille status, så har jeg nu overstået de første to uger af mit praktikophold og indtil videre er det mega fedt og lige mig! Jeg sidder som sagt ude hos buzzanova og hjælper til hvor jeg kan. Primært med blogdelen. Vi er et lille, men godt team og jeg har virkelig fornemmelsen af at jeg ikke “bare” er en praktikant. Ikke noget slave/kaffe henteri her, som man måske kunne forestille sig, der kunne være i større virksomheder, uden at jeg egentlig ved noget om det.  I hvert fald er det super cool og jeg er meget tilfreds.

Jeg kan mærke at jeg er SÅ færdig med at studere, på trods af at KEA har været, og er den helt rigtige uddannelse for mig. Jeg gider det ikke mere. Det er jo sådan, at jeg droppede ud af gymnasiet i sin tid. Brugte herefter tid på at arbejde, rejse og uddanne mig halvt til frisør. Herefter tog jeg en 2 årig HF, så direkte på KEA, så barsel og nu tilbage på KEA.
Så jeg føler faktisk jeg har studeret i lang tid, selvom jeg godt ved det ingenting er i forhold til folk der tager lange videregående uddannelser.
Maj 2015 (hvor jeg er færdig på studiet) kan ikke komme hurtigt nok : )

I forhold til Saxo eller Zazuu, som børnene i vuggestuen kalder ham, så er det gået så fint med ham og vores nye liv. Han klarer vuggestuen rigtig godt og har virkelig knyttet sig til specielt en af pædagogerne. Det varmer virkelig mit moderhjerte at se. Han sover mindst halvdelen af tiden væk dernede, hvilket også trøster mig lidt, når den dårlige samvittighed, over at være så meget væk fra sit barn, melder sig.
Men ellers er alt godt. Casper afleverer, jeg henter, kl 18 står maden på bordet og kl 19-19.30 er det godnat. Det kræver en del mere planlægning end ved de rolige dage på barsel, men jeg kan nu godt lide det. Faktisk rigtig godt endda.

Det eneste lille minus ved det hele er, at jeg overhovedet ikke har tid til at blogge. Men kender jeg mig selv ret, kommer jeg nok til at opdatere tre-fire gange om ugen, og det er helt cool med mig. Jeg gætter på, at det også er cool med jer. Heldigvis har jeg længe været ovre hele ræset med at have “de bedste tal”, den “største blog” eller de flest muligt følgere. Faktisk fuldstændig, og det er rart. Jeg blogger udelukkende af lyst og for min egen skyld. Er bare glad for at jeg trods alt stadig har loyale læsere, der hænger ved. Tak for jer!

bloggg

^^^ 2015 er indtil videre slet ikke værst! Hav en skøn weekend med dem I elsker! x

10 kommentarer

 • Hvor lyder det altså bare fedt og hyggeligt med praktikpladsen – det er helt sikkert spændende, at arbejde netop der. Og så er det endnu federe at få weekend, og fylde den op med lækre planer, når man har en masse for i hverdagene 🙂

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg startede også op på job efter endt barsel for 2 uger siden og synes det er helt fantastisk. Men du har ret -det kræver en del mere planlægning nu og min tid mellem 15.30-19, hvor Lucas er hjemme og vågen bliver udelukkende brugt på ham nu <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  fedt at høre, at hverdagen kan lade sig gøre med barn og (fuldtids) arbejde! 😉
  Jeg sidder midt i eksamensræset, og har følelsen af, at jeg aldrig får et liv igen 😛
  Kan godt følge dig i, at du føler du har læst nok…
  Øv for at være en af dem med laaaange videregående uddannelser…. I hvert fald når eksamen står på 😀

  God weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Happy weekend to you as well 🙂
  I like to visit your blog. Even though I am an “old” mother (I like to believe that I am not THAT old though- :P), I come by regularly because of your energy and sense of truth to yourself. Write when you need to or when you can!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt, at det bare kører!!
  Og i øvrigt, så synes jeg bestemt, at man kun skal blogge fordi man har lyst og for sig selv 🙂 Hverdagen er selvfølgelig vigtigst..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Emili.
  Jeg vil bare lige skrive en lille kommentar ift. det du skriver om at du blogger for din egen skyld. Det er jeg rigtig glad for! Din blog er en af dem, jeg har fulgt i længst tid, dog uden at være så aktiv i kommentarfeltet. Jeg er faldet for din ærlighed, dit gå-på-mod, positivitet og alt deromkring. Jeg bliver hængende og nyder når der dumper et indlæg ind. – Og hey! Langt hellere lidt færre blogindlæg, end en masse hvor halvdelen er reklame eller andet ´fyldstof´.
  Har forresten benyttet mig at Just Spotted for første gang, og er meget begejstret. Hyggelig lille butik 🙂
  Rigtig god weekend, Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog dejlig læsning, at hverdagen kører derudaf og at det fungerer for jer! Jeg havde det lidt på samme måde da vi skulle få det hele til at spille første gang. Det er bare en fed fornemmelse når det hele går op i en højere enhed. Faktisk har jeg nok haft det sådan alle tre gange. Ikke at vi helt er nået til tredje gang endnu. Jeg tænker det der med tre børn først rigtig tæller når man får en rigtig hverdag. Under barslen er det jo let nok da døgnet lige pludselig har de 8 timer mere som man plejer at smide på jobbet 🙂 God weekend til dig og dine også. Lyder lækkert med sushi…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Emilie. Hvilken cykelhjelm har Saxo? Min søn er 11 måneder og synes det er svært Hvilken en man skal vælge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hejsa. Kan ikke huske mærket, men jeg har købt den hos en cykelhandler her på Frederiksberg. Det tænkte jeg måtte være det sikreste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har lige set den hos Camilla Cykler på Godthåbsvej mener jeg det var 🙂 Skal selv ned og bytte en der alligevel var for stor til Benny. Ih!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første fødselsdagsfest