Cruising/Ford

Klar til 2015

Untitled-1

Der hersker vist ingen tvivl om at 2014, for mit vedkommende, har været det bedste år. Det var året hvor Casper og jeg blev forældre og året hvor vi for alvor valgte, at fokusere på Just Spotted. Begge ting har været (og er) meget livsbekræftende og jeg er vildt, vildt taknemmelig! Jeg har jo faktisk været på barsel i alle 12 måneder af 2014, og for mig, har det været den bedste oplevelse og det aller største at gå hjemme med Saxo.

Men alting har en ende, og nu er der pludselig kun 3 dage tilbage af den barsel. Hold nu op det er gået stærkt. Ikke desto mindre er jeg bare SÅ klar til vores “nye liv”, som er lige om hjørnet. Det bliver nok en kæmpe omvæltning og sikkert enormt hårdt og krævende, men jeg er så klar til nye udfordringer.

Og hvad skal jeg så lave? Jo jeg skal først og fremmest færdiggøre min uddannelse på KEA.
Jeg afleverer min hovedopgave i midten af maj, men inden da, skal jeg, som et led i uddannelsen, i virksomhedspraktik. Virksomheden jeg skal i praktik i, er Buzzanova, hvor min blog bl.a jo ligger i netværk. Jeg kommer hovedsageligt til at hjælpe Danica, med optimering af blogdelen. Herunder også rekruttering af nye bloggere. Så har du en lækker blog og drømmer måske om at ligge i et super sejt netværk, så er det altså mig du skal have fat i, i hvert fald i de næste 4-5 måneder, hvor jeg har min gang på kontoret.

Jeg kommer til at arbejde fuldtid hos Buzzanova, men vil bestræbe mig på at møde og gå tidligt, så jeg kan give Saxo korte dage i vuggestue. Det giver et lille stik i hjertet ved tanken om, at jeg skal være så meget væk fra ham, men jeg trøster mig ved, at Casper er fleksibel og kan aflevere sent, samt også hente tidligt nogle dage. Det + at vi har et helt hold af bedsteforældre parate til at hjælpe, er virkelig rart og betryggende.

I forhold til Just Spotted, så kører Casper og vores ansatte selvfølgelig super hårdt på. Hvis det er ok at prale lidt, så er 2014 gået over al forventning og vi har selvfølgelig store planer og drømme for JS i 2015.  Jeg glæder mig så meget til at se, hvad vi kan tage det til. Selv kommer jeg ikke til at kunne lægge det store fokus de første måneder af 2015 mens jeg er i praktik og skriver opgave, men for mig er det vigtigt, at få færdiggjort min uddannelse. Andet ville være helt fjollet.

Jeg er en smule nervøs og meget, meget spændt! 2015, jeg er SÅ KLAR til dig! x

   

8 kommentarer

 • Synes det er så fedt hvad i har udrettet med JS. Nogle gange skal man bare tage springet! 🙂 Min kæreste og jeg har drømt om i flere år at åbne en butik, men har ikke haft modet. Efter at have set hvad i har udrettet på så kort tid har jeg virkelig fået blod på tanden til at komme i gang med vores. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig SÅ meget til du starter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår 🙂 De lyder spændende med JS. Håber I åbner butik i Aarhus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtigt godt nytår til dig, Emilie. Det lyder Bare SÅ skønt med de ting du skal igang med og hvor er I dog bare heldige med bedsterne så tæt på. Selvom at det helt sikkert kunne være værre afstandsmæssigt, tænker jeg ofte på, hvordan det ville være at bo tættere på “de gamle”. Både mine og mandens forældre bor 20-25 km væk og hverken manden eller jeg er klar til at komme så langt væk fra byen til trods for at det virkelig kunne være dejligt for både dem og os at kunne bruge hinanden lidt mere i hverdagen. God aften til dig og dine…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var til nytår hos gode venner i går, og søreme om de ikke havde plakater fra Just Spotted på væggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cruising/Ford