Søndagen

Pizza night

IMG_2280

Hey hey heeey! Det er blevet fredag og for en gangs skyld står den ikke på sofahygge og x factor for mit vedkommende. Næ nej, i aften skal jeg nemlig ud sammen med to nye yndlingskollegaer. Planen er cocktails og så tager vi den derfra. Måske skal vi et lille smut forbi den der modeblogpris, selvom jeg virkelig, virkelig ikke er til det. Jeg tænker at jeg kan forsvare det med, at det er i arbejdsøjemed ; )

Saxo sover stadig igennem, nogle nætter dog med en enkelt opvågning, typisk ved 4 tiden. Det er simpelthen så skønt! At tage mælken fra ham om natten har været den bedste beslutning og gjort alverden til forskel for os alle tre. For første gang i over et år sover jeg igennem om natten. Det giver altså bare lige det ekstra overskud, man har brug for i en travl hverdag.

pizzaaa
pizz

^^^ Billederne her er fra vores succesfulde, dog kaotiske, “pizza-aften” for et par uger siden. Der er næsten præcist et år mellem Egon og Saxo og de leger så godt sammen. Saxo kørte Egon rundt i hele lejligheden på den lille vogn og det var alt for sjovt at overvære. Jeg elsker de børn.

Jeg håber I får en dejlig weekend. Husk at rabatkoden EMILI, som giver -15% på alt fra Just Spotted, kun virker til og med i aften kl 00. : )

1 kommentar

  • Nanna

    Dejligt, at indlægget nu er mobilvenligt! Thumbs up! Og sikke nogle skønne børn – elsker i øvrigt citronvideoen, hold op hvor ser Saxo lækker ud 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagen