Klar til 2015

Sidste dag på barsel

IMG_1955

Hej med jer! Håber jeres weekend har været skøn!
Saxo er blevet helt frisk igen efter 5 dage med høj feber, og bekymrede forældre, som både har været til lægen og ringet 1813 et par gange (hellere være på den sikre side, ikke). Det er utroligt hvor dårlige de små kan være, for så lige pludselig, at være super friske igen. Men vi er så taknemmelige, for at virussen er forsvundet. Syge børn er det aller værste og jeg krydser mine små fingre for at der går laaaaang tid, før vi igen skal ind i sådan en periode.

IMG_1910
Untitled-1

Weekenden har, som de fleste weekender herhjemme, været temmelig afslappende. Igår havde mine forældre Saxo en halv dag, mens jeg selv fik tid til at spise frokost og drikke vin på Falernum – et af mine yndlingssteder, så skønt og tiltrængt. Ikke nok med det, gjorde min lækre mand hele lejligheden ren imens. Det kan man da kalde god fordeling! Vores kære rengøringsdame er taget på ferie og det er noget der kan få min bedre halvdel til at stresse. Han lider en smule af rengøringsvanvid, men jeg klager ikke ; ) Jeg synes faktisk ikke det kunne være bedre.

I morges cravede jeg pandekager, så jeg lavede en masse og puttede med vilje ikke sukker i, så jeg med god samvittighed kunne lade Saxo spise af dem også. Men tror I at han ville have dem? Nej da. Han er ekstremt svær at imponere, når det kommer til mad. Kun én ting er sikker hver gang. Pasta! Så det får vi temmelig tit herhjemme : )

Og så er dagen altså kommet. Min aller sidste dag på barsel i denne omgang. Og den er blevet nydt. Saxo har fået ekstra mange kys og kram, hvilket ikke er så lidt og jeg har prøvet at lade være med at stresse alt for meget, over at vækkeurene nu skal stilles hver morgen. Efter et helt år på barsel er det godt nok lidt underligt. MEN sådan helt overordnet, er jeg bare SÅ klar! Kryds lige fingre for mig og mit nye liv, venner!  x

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til 2015