Barnets århundrede/Bobles

Søndagen

IMG_2572

Her kommer lidt billeder fra vores søndag, som er blevet brugt sammen med familien. Jeg skulle have været til Ciff messen i Forum for at kigge på diverse nye børnetøjskollektioner, men for at være helt ærlig, så er det ikke noget der kan få mig op at ringe. Så jeg droppede det og det var den helt rigtige beslutning.
Denne uge kommer til at blive hektisk, så jeg havde brug for at komme helt ned i gear idag. Og det kom jeg.
Vi gik lang tur i det smukke og kolde vejr og spiste lækre fastelavnsboller inden den stod på middag hos mine forældre. Jeg måtte også tage lidt billeder fra deres hjem. De bor nemlig så lækkert at man bliver helt misundelig : ) Har skumle planer om at overtage deres lejlighed når min søster flytter hjemmefra. Så har de jo nemlig ikke brug for alle de kvadratmeter, vel? ; )

IMG_2539
IMG_2519
IMG_2511^^^Jeg bliver aldrig træt af den have

IMG_2534
IMG_2557^^^ Jeg elsker dem

sønIMG_2625IMG_2593IMG_2610IMG_2628IMG_2609^^^ Luna

IMG_2489 ^^^ Den smagte mindst lige så godt, som den var pæn. Mmmm

IMG_2627
søn2
IMG_2638

Nu er klokken blevet 21. Saxo sover sødt og jeg sidder her i sofaen og blogger. Jeg burde egentlig nok forberede mig til imorgen, for jeg er nemlig kommet til at sige ja, til at holde et lille oplæg på mit studie omkring Just Spotted. Og mig som så absolut hader at tale foran mange mennesker. Fortryder det faktisk temmelig meget lige nu, men heldigvis tager min bedre halvdel med og jeg har sagt til ham, at han er nødt til at snakke mest. Han er nemlig rigtig sej til sådan noget. Det skal nok blive fint. Jeg tænker at det er godt at udfordre mig selv lidt. Måske det ender med at jeg en dag faktisk bliver helt glad for det. Måske ikke ; ) We’ll see…

Håber jeres søndag har været SKØN!

8 kommentarer

 • Camilla

  Det lyder bestemt som en dejlig søndag.
  Du tager simpelthen altid de smukkeste og klareste billeder. Må jeg spørge hvilket kamera/linse du bruger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tusind tak. Det er med et canon 550 d og med en 1, 8 mm linse : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Castor

  Hej emili,

  Jeg plejer at læse med, men er stoppet. Din tekst er simpelthen for lille når man læser via bloglovin på IPhone.
  Ville bare lige skrive det til dig hvis du ikke ved det? Det er da irriterende at jeg ikke kan læse dine indlæg.
  Det er selvfølgelig op til dig selv, men jeg dropper at læse med hvis jeg alligevel ikke kan se hvad der står 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej med dig. Jeg ved godt at mit mobilsite ikke fungerer og jeg er på den. Men det tager lidt tid : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For det første, jeg må ud og købe fastalavnsboller (som om at alt den kage jeg kværnede i weekenden ikke var nok).
  For det andet, så er det rart at læse, at jeg ikke er den eneste, der har det svært med at tale foran mange. Det bliver ALDRIG en favorit. Jeg skal bestemt ikke være fordragsholder når jeg bliver ‘voksen’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super hyggelige billeder 🙂 Og den fastelavnsbolle ser nu så lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets århundrede/Bobles