Første overnatning ude

Weekenden + en vinder

Untitledk
^^^ Fanget i fuld gang med at spise en lækker mad med hummus ; )

Halløj. Jeg håber I har nydt jeres weekend? Vores har været skøn, omend jeg først nu, her kl 19.45 søndag aften, har haft tid til at sidde i sofaen og slappe af. Jeg har lovet mig selv, at næste weekend bliver helt uden planer, sådan som jeg nu en gang bedst kan lide det.

Igår lørdag tog vi alle tre i DGI byen for at svømme. Saxo er virkelig en vandhund og nød det helt vildt. Det er desværre ikke så meget vi har været afsted med ham, men vil helt sikkert prøve at prioritere det oftere fremover. Jeg er fan af DGI byen, synes det er et lækkert sted! Så meget at jeg faktisk overvejer et medlemskab til svømmehallen. Burde virkelig snart lave noget der kan få mig bare lidt i form. Det er jo forår og dermed også sommer lige om hjørnet. Gisp ; )

Lørdag aften var jeg inviteret til fødselsdag hos søde Christina. Vi var enormt mange, vildt skønne, piger samlet i hendes top fede lejlighed. Jeg blev tipsy og var lige i mit es ; ) Senere gik turen til Sunday. Det var ganske fint, men jeg har ikke planer om at komme igen lige foreløbig. Det kan jeg roligt sige.

I dag har jeg så haft tømmermænd og dét kunne jeg godt have været foruden. Der har dog ikke været plads til at ligge og være ynkelig, nej nej det var kun i gamle dage, man kunne slippe afsted med det. I stedet har jeg hængt ud med min mødregruppe, og med 5 piger og 5 ekstremt energiske et-årige, går det altså ikke stille for sig. Men det var sådan en hyggelig dag. Jeg er glad for at vi holder ved, selvom vi ikke får set hinanden så ofte, efter alle er startet job igen.

Nu er Saxo puttet og jeg sidder her og er HELT udkørt. Jeg er simpelthen så træt. Saxo er utrolig krævende for tiden. Hans humør er i top, så det er ikke på en dårlig måde. Han er bare PÅ hele tiden og hans energiniveau er meget højt. Heldigvis for os bliver det stadig til to, rimelige lange lurer i løbet af dagen. Er alle drenge, på snart 14 mdr, lige så vilde som Saxo? Det er ikke min fornemmelse.

Og nu til vinderen af min Locobase konkurrence: Jeg har udtrukket dig Pia H som vinder, og du har modtaget en mail : )

   

7 kommentarer

 • Tine

  Min dreng er på samme alder og der er fuld fart på hele tiden. Han har gået siden han var 10 måneder. Alt skulle han have undersøgt, alt kom ud af skuffer og skabe… Men du er ikke den eneste der har et barn med masser af gang i. Min dreng vil gerne underholdes hele tiden og man skal være på. er også mega træt om aften.. Burde nok bruge aften på praktiske ting, men ofte orker jeg ikke 🙂 men det er på den gode måde man er træt, bare ikke hvis han vågner kl. alt for tideligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har tit tænkt, at det lød som om Saxo var så nem (inden han begyndte at kravle) – og var en kende misundelig. Min dreng er snart 2 år, og der har været fart over feltet hele tiden – som i konstant indtil for en måneds tid siden, hvor han begyndte at kunne sidde med sig selv og se en film eller lege i mere en ½ time :-). Det er vildt dejligt, men også helt vildt krævende (og jeg var i mødregruppe, hvor der kun var piger, som mest bare sad og studerede hvad min dreng lavede).

  Op til han lærte at kravle og gå, var han meget ivrig efter at komme til at komme rundt selv – og blev en hidsigprop uden lige, når han fandt ud af at han ikke kunne 🙂

  Det er skønt at læse med – og bare vent

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Han har været nem på den måde, at han ikke har været en baby der har grædt særlig meget + han har altid sovet gode lange lurer i løbet af dagen. Men der har altid været meget gang i ham og det er kun blevet mere efter han er blevet større. Det er krævende, men jeg ville virkelig ikke have det anderledes : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Weee sikke en dejlig overraskelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Jaqueline

  Elsker også DGI byen! Jeg har købt klippekort til mig og evt. venner/kæreste og et til mine brødre. Hihi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første overnatning ude