Og faktisk #1

At koble af

IMG_4454

Når vi skal koble af, er det altid første prioritet, at køre ud af byen og mod vandet. Vi bor jo midt inde i den skønne, men sommetider kaotiske by, så nogle gange er det bare så utrolig tiltrængt at komme væk. Og vi behøver jo ikke engang tage særlig langt, for at opnå lidt ro i sjælen. 15 minutter i bil og så har man kig til strand, skov og luft. Skønt!

I tirsdags afleverede jeg en eksamensopgave på mit studie. Som I ved kan dagene op til sådan en aflevering godt være stressende. Så da C foreslog, at vi kørte mod nord og fik frokost direkte efter afleveringen, sagde jeg TOP ; ) Vejret var perfekt og for første gang i år, byttede jeg min vinterjakke ud med min læderjakke. Fantastisk

IMG_4463 IMG_4471 IMG_4475 IMG_4479
^^^ Havet! Jeg elsker det simpelthen. I mit næste liv MÅ jeg bo tæt på vand. Men jeg ville nu aldrig kunne give bylivet op. Måske man bare skulle bo i et land der forener by OG vand? F.eks som I Sydney.

IMG_4499IMG_4505 IMG_4507

^^^ Vi spiste frokost på Charlottenlund Fort, hvor  vi har spist på en del gange nu. Maden er sindssygt lækker og omgivelserne helt i top.  Jeg fik muslingesuppe + fiskefrikadeller og et lille glas cava. Dét kan anbefales!

IMG_4501

Da vi, efter frokost og en lang god gåtur, vendte snuden mod Vesterbro, for at hente Saxo fra vuggestuen, havde vi begge fornyet energi. Jeg har brug for flere af sådanne dage!

Hvad gør I for at koble af?

Jeg håber jeres torsdag bliver skøn! Vejret lægger i hvert fald op til en dejlig dag! : )

3 kommentarer

 • Jannie

  Jeg går ofte bare en tur ved vandet med vores lille hund! Vi bor lige på første række ved Amager strandpark, så vi nyder vandet hver dag! For mig og se er der ikke langt fra strand og by herude, men der er nok vi forskellige – og nu er jeg jo jyde så jeg synes jo vi bor tæt på indre by 😉 men det kræver selvfølgelig 15 min ,cykel el 5 min i metro. Så Sydney behøves vel ikke være alternativet, trods alt :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det lyder skønt 🙂 For mig er Amager Strandpark liiidt langt væk fra byen, selvom det er det jo slet ikke ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det skønt ud, Emilie. Her er det også vandet, der trækker og jeg er ikke nær så meget bymenneske som dig (tror jeg) så måske det kan fikses i dette liv 🙂 Her handler det om at komme væk fra hverdagen. Hvis det kun er for et par timer, er det også vandet, der er det ultimative, men en tur i skoven eller ganske enkelt en tur rundt på villavejene (hvis det er ulvetime eller andet, man lige har brug for et pusterum fra) kan til tider også gøre underværker. I virkeligheden er det nok bare at komme væk fra de ting, der er normale i hverdagen hvis det giver mening? Nu hvor jeg er på barsel elsker jeg for eksempel at komme en tur alene ind og summe i byene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og faktisk #1