At koble af

En god dag

Untitled-1

Idag var en god dag fordi:

Jeg fik 12 i min eksamen! Juhuu!
Og fejrede det ved at forkæle mig selv med Tim Tams, som min søster har taget med hjem fra Australien. Er I klar over hvor godt Tim Tams smager?
Solen har skinnet
Jeg har været hjemme med Saxo. Det er selvfølgelig ikke spor rart at han er syg, men lige idag passede en hjemmedag mig nu ret godt. Vi gik en lang tur i det flotte vejr, og jeg fik virkelig flashback til barslen, hvor jeg trillede rundt med vognen (og Saxo) hver dag. Det var en god tid.
Jeg har kigget på lækre huse og hoteller på Mallorca til vores sommerferie, og det i sig selv er nok til at jeg er kommet i sommerstemning! Hvis nogen af jer har et tip til et lækkert sted hvor to voksne + en dreng på halvandet kan bo, så skal I være mere end velkomne til at smide mig et link.

Hvad har I lavet idag?

7 kommentarer

 • Ida

  Tillykke med den flotte karakter. Mht. Mallorca, har I så tjekket på airbnb? Der er så mange lækre steder at bo derigennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   1000 tak : ) Airbnb kunne sagtens være en mulighed ja : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skal i hen på Mallorca? Vi har været å glade for Port de Soller. Lækker kystby og ikke mega turistet. Vi har været så heldige at bo privat, men ved mange lejer deres lejligheder ud dernede. Måske det var noget? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Schou Jönsson

  Kæmpe stort tillykke med 12-tallet – du er jo mega sej!

  Jeg er på Mallorca hvert år mindt én gang, da min kærestes forældre har lejlighed dernede i Alcudia, og jeg elsker Mallorca – det er virkelig en fantastisk ferie-ø! Jeg vil gerne anbefale Alcudia, da det er en virkelig velegnet by at have sit barn med på. Havet er meget lavvandet (ideelt til børn) og derudover turkis og smukt 😉 Men jeg mindes, at I helst vil bo i midten af øen, hvor der ikke er så mange turister, eller er det mig, der husker forkert? 🙂 Om ikke andet vil jeg anbefale, at I tager en tur til Alcudiabugten, så Saxo kan blive dyppet i det fantastiske hav.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Tim Tams er de bedste!!!! Har heldigvis også mit eget lille lager fra da jeg var i NZ – og hvorfor er det lige at man ikke kan få dem i Dk eller Europa for den sags skyld!!!

  Tillykke med 12 tallet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Stort tillykke med 12 tallet… God bedring til Saxo.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At koble af