En god dag

God weekend

IMG_4260

Hej med jer! Idag sker der det vilde, at jeg dropper sofa, X Factor og takeaway, for i stedet at tage ud og hygge mig med mine skønne piger. Indtil videre er planen, drinks, pigehygge og derefter Sunday. Havde ellers svoret at jeg ikke gad det sted igen, men jeg er vist lidt for nem at lokke ; )

Begge mine drenge er syge derhjemme og har været det hele ugen. Det trækker virkelig tænder ud, men heldigvis har oldemor + farmor været til kæmpe stor hjælp. Jeg har stadig svært ved at give ansvaret fra mig, når det kommer til mit syge barn. Alt i mig skriger virkelig, at det er MIG der skal være sammen med Saxo, når han er skidt. Men man kan ikke det hele. Nu synger min praktikperiode også på sidste vers og jeg vil gerne være til stede og afslutte det på en ordentlig måde. Hurra for familie, der træder til når det brænder på!

Jeg glæder mig helt vildt til lørdag + søndag, hvor vi bare skal hygge. Saxo er heldigvis ved at være ovenpå, og nu er feberen helt væk og kun lidt hoste tilbage. Så forhåbentlig er han klar til at komme lidt ud. Et tur på legeplads eller en playdate. Jeg tror også at han trænger, efter en hel uge indendørs.  Jeg har i øvrigt kig på denne forårsjakke til ham – nogen der kan anbefale? : )
Hvad skal I lave i weekenden?

Ps. På mit billede, kan I se det gitter vi har imellem vores to stuer. Vi har lige fjernet det og sælger det derfor til en god pris, hvis nogen skulle være interesseret. Det er kun brugt et par måneder og jeg tænker at en pris på 300 kr er fair (købspris 849 kr). Send mig en mail på emiliblog@gmail.com hvis I er interesserede. I kan se gitteret her.

3 kommentarer

 • Pernille

  Kan anbefale at du vælger den model hvor hætten kan tages af- af sikkerhedsmæssigt hensyn- så han kan bruge den i vuggeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow tænk, at du allerede er ved at være færdig med praktik. Jeg synes jo nærmest lige du er begyndt. Kender alt for godt det med de syge børn. Jeg har lige haft en skoldkoppe ramt pige hjemme og tænker at bettefisen får dem nu her. Jeg er bare så glad for at han (formegentlig) får det overstået mens jeg selv har muligheden for at kunne kysse og pleje ham. Omend at bedsterne jo helt sikkert er ligeså gode 🙂 Vi har haft miniatures overgangsanorak til pigerne, men jeg blev faktisk lidt træt af, at man ikke kunne åbne op foran når vejret tillod det. Til gengæld har vi været glade for vinterudgaverne.
  Hyg dig i aften. Det lyder som om at du har fortjent det.
  Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god dag