En dag i Zoo

Fridag

unnamed-8

Jeg nyder virkelig den frihed der følger med når man skriver opgave. Bevares, jeg har virkelig travlt og opgaven er meget mere omfattende, end jeg lige havde regnet med, men jeg bestemmer jo selv om jeg vil skrive midt på dagen, eller om jeg vil skrive når Saxo er lagt i seng kl 19 og til jeg falder omkuld. De fleste dage sidder jeg dog med opgaven hele dagen, mens Saxo er i vuggestue, men igår besluttede vi os for at tage en fridag begge to. Vejret var så godt og det skreg bare på en tur på legeplads, så vi tog tidligt på Skydebanen. Da vi kom var vi de eneste dernede, men som tiden gik, kom der flere og flere.
Saxo legede med to børn på samme alder, som var der sammen med deres børnepasser. Hun var privat børnepasser og havde lige nu kun to børn, som hun skulle tage sig af. Det så bare så hyggeligt ud og jeg fik helt lyst til at bede hende om at tage Saxo også. Haha ; ) Det er jo lidt for sent nu, men måske det kunne være en god løsning til næste barn. Det så i hvert fald skønt og stille og roligt ud : )
Som I kan se på billedet herunder, sad de to børn dejligt stille og roligt i sandkassen og hyggede. Men Saxo? Han skulle, som altid, kravle op på ALT. Han er for vild den dreng! : D

unnamed-6
Untitled-1

I dag står den opgaveskrivning hjemme, kun afbrudt af et kort visit hos mine veninder. 5 af dem har dannet deres egen mødregruppe, og jeg har fået lov at crashe idag, selvom jeg ingen baby har længere ; ) Glæder mig!

Jeg håber I får en lækker, lækker dag. HUSK endelig at i morgen onsdag, er sidste dag hvor I kan få -15% på ALT fra Hvisk.  Koden I skal benytte  er emiliblog15 og skal indtastes på Hvisk?s hjemmeside ved checkout.

7 kommentarer

 • Caroline

  Dejlige billeder! Og lige noget helt andet: Jeg synes, du laver sådan nogle fine videoer, så jeg tænkte på, om du har lavet eller kunne have lyst til at lave et indlæg med tips til at lave videoer? 🙂 Jeg så også lige jeres stemningsvideo fra Stine Hvid og blev simpelthen så imponeret. Hvordan får man det til at se så lækkert ud og helt uden rysten? 😀 Håber, det er ok, jeg spørger! God dag. Kh. Caroline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Caroline

   Jeg kan desværre ikke tage credit for JS videoerne. Det er vores dygtige praktikanter Niels og Sonja, som har stået for dem : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hehe, okay. Men dine videoer her på bloggen er altså også virkelig fine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Mange tak : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er da simpelthen for sød ham vildbassen. Jeg har på fornemmelsen, at vores lille Villum bliver ligesådan. Allerede nu kravler han lystigt hen til børnehavebørnene og snupper deres legetøj uden at fortrække en mine. Og arme og ben står aldrig stille på den dreng haha. Hans søster var også sådan, men er blevet mere rolig nu (tænker måske ikke, at den del gælder, når det nu er en dreng?!? jeg har mine bange anelser hihi). Nå, men det jeg ville skrive var egentligt, at vi ved vores andet barn endte med at bruge privat børnepasser i ca. seks måneder. Det var lidt tilfældigt, at det blev sådan fordi vi vidste vi skulle flytte og den institution hun skulle have gået i endte med at lukke en uge inden hun skulle starte. Den private børnepasning var GENIALT og så meget mere nænsomt end at skulle afleveres på en stue med en masse andre unger (og deres sygdomsbakterier hehe). Selvfølgelig er der forskel på passerne og for os var det afgørende, at vi følte os trygge. Vi har ikke kunne finde en denne gang så her ender det også med vuggestuestart, men du skal bare lige have endnu en anbefaling med herfra hvis det reelt er noget I kunne overveje til en kommende toer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Sjovt! Det er min søn på billedet. Privat børnepasning og Sarah kan kun anbefales! Hun passer sammen med en anden, der pt søger lidt ældre børn – hun har fra 1,5 år og opefter, så skriv endelig, hvis du er interesseret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hvor sjovt : ) Jeg overvejede, ikke at lægge billedet op, men jeg blev enig med mig selv om at det nok var ok. Men du må sige til, hvis du vil have det fjernet.
   Ja det sagde hun godt, det så bare så rart ud. Vi er glade for vuggestuen, så Saxo bliver der, men jeg vil helt klart overveje det ved næste barn : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Zoo