Påskefrokost i sommerhuset

Lørdag

IMG_5177

C, Saxo og jeg gik i morges hjemmefra kl 9.15 og returnerede ikke igen før kl 17.
Vi startede med at gå til Nørrebro, hvor vi besøgte en fed naturlegeplads på Hans Tauens plads. Der ventede min skønne veninde og hendes dreng Egon. På legepladsen blev der rutchet, gynget og leget med skovl og spand i sandet. Ungerne havde en fest og solen stod højt på himlen. Perfekt.

IMG_5146IMG_5142
IMG_5127
IMG_5159
IMG_5108
IMG_5171

Da klokken blev 11.30 var det tid til en lille lur for Saxos vedkommende og derfor trillede vi mod fælledparken. Der satte vi klapvognen i skyggen, mens vi placerede os selv på en bænk med udsigt til vandet. Man ved aldrig om Saxo sover halvanden eller tre timer, men idag tog han altså tre stive timer, til stor begejstring for os. Med solen i hovedet og til lyden af et springvand, faldt i vi næsten hen, indtil vi ikke kunne lade være og begyndte at snakke arbejde. Haha! Det er så typisk os.

På vejen hjem smuttede vi forbi Sticks til lidt sen frokost. Jeg tror aldrig jeg har spist min sushi så hurtigt før, haha. Selvom Saxo er rigtig sød til at være med ude, så ved man jo bare aldrig hvornår tålmodigheden er brugt op, og derfor må man være forberedt. Men alt gik så fint, og Sticks har nogle lækre små børnemenuer. Især deres kyllingekødboller og små risboller var et hit synes Saxo.

Untitled-1
IMG_5180

Hvad har I lavet idag? x

2 kommentarer

  • Jeg gør præcis det samme med min mad. Jeg kaster det simpelthen så hurtigt ind, bare for at være på den sikre side og det er ofte slet ikke nødvendigt. Fortsat dejlig weekend til jer :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene V E

    Lyder som en herlig dag! Her på matriklen har den stået på morgenmad fra Meyers, jura læsning, gåtur på Nørrebro med pit-stop hos Joe and the juice og afslapning til eftermiddag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskefrokost i sommerhuset