Fødselsdag

Lørdag og en rabatkode til Moodings!

IMG_5680

Hej med jer! Har I haft en dejlig lørdag indtil videre?
Saxo vågnede kl 06.30 i morges, hvilket er luksus i forhold til nogle morgener ; ) Han sover stadig igennem uden opvågninger om natten, så jeg klager bestemt ikke.

Ved 9-tiden smuttede vi på legeplads og resten af dagen blev brugt på hygge og leg. Jeg elsker vores weekender så utrolig højt. Elsker at bruge hele dagen med Saxo og ikke bare de obligatoriske 4 timer fra jeg henter ham i vuggestue i hverdagen til han skal i seng kl 19.00. Derfor er vores weekender også hellige og de aller bedste er dem, hvor vi ingen planer har.

Untitled-1

I morgen afviger dog lidt, da jeg er blevet inviteret på et helt døgn i forkælelsens tegn. Jeg skal en tur til Gilleleje badehotel sammen med Vichy, som I jo ved jeg sværger til når det kommer til hudpleje. Jeg føler mig meget beæret over at de har valgt mig, som den ene af de to danske inviterede bloggere. Resten kommer fra Finland, Sverige og Norge.

Jeg ser virkelig frem til opholdet, men jeg frygter det også lidt, selvom det er så dumt.
Eller jeg frygter ikke opholdet som sådan. Jeg frygter natten. Jeg burde vel klappe i mine små hænder ved tanken om min helt egen seng, på mit helt eget hotelværelse samt muligheden for at sove lige så længe jeg har lyst til mandag morgen. Sandheden er bare at jeg ikke er særlig god til det der med at sove alene. Jeg elsker simpelthen at have mine to drenge tæt på mig.

Tryghedsnarkoman er sådan et grimt ord, men måske har jeg alligevel lidt af sådan en i mig? I hvert fald synes jeg lige nu, at der er lidt langt fra Gilleleje til København. Krydser fingre for at jeg falder hurtigt i søvn og ikke vågner i løbet af natten. Det ville være perfekt. C har lovet at komme at hente mig om natten, hvis det går helt galt. Haha det lyder sgu lidt ynkeligt når jeg skriver det ned. Er sikker på at det hele nok skal gå så fint : )
Er jeg mon den eneste der har det sådan?

IMG_5676IMG_5674

^^^ Nu til noget helt andet! På billederne kan I se vores nye sofabord. Vi fik det hjem i går fra Moodings og vi er allerede SÅ glade for det. Jeg synes det pynter i stuen og det komplementerer vores nye sofa rigtig godt. Jeg kommer fremadrettet til at stå for PR for Moodings, og jeg har i den forbindelse oprettet en lille lækker rabatkode til jer, som tak for at I altid er så søde! Koden er EMILI og giver -15% på ALT fra Moodings. Og de har altså de lækreste sager fra designere som Louise Roe, House DoctorNormann Cph og mange mange flere! De fine duftlys fra Skandinavisk er også fra Moodings, og fås her.

Rigtig god shopping! : )

2 kommentarer

 • Maria

  Det lyder som en skøn weeekend!
  Må jeg spørge, hvor jeres fine sofa er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Maria. Den er fra Bolia og det er deres Scandinavia model ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag