Opgaveskrivning og pandekager

Morgendans og teater

Skærmbillede-2015-04-14-kl.-18.57.21

Min farmor elsker teater som ingen andre. I en alder af nu 73 år, går hun stadig i teatret flere gange om ugen, uden undtagelse. Jeg synes det er imponerende.

Jeg er meget tæt med hende og er stort set hele mit liv blevet “slæbt med” til diverse teaterforestillinger og musicals. “Slæbt med” fordi jeg ikke altid har syntes, at det var et hit, at gå ind og se en eller anden vildt mystisk opsætning – og tro mig der har været mange mærkelige. Men af en eller anden årsag, har selv de mærkeligste stykker, alligevel plantet sig i min bevidsthed.

Hvad jeg til gengæld altid har klappet i mine hænder over, er musicals. Men kun de gode gamle som for eksempel Skatteøen og Ronja Røverdatter. Jeg glæder mig helt vildt til den dag, hvor Saxo er stor nok til at vi kan gå i teatret sammen. Jeg vil helt klart føre min farmors og min egen kærlighed for teater videre til ham.

I de sidste par dage har vi hørt Sebastians’ Ronja Røverdatter på fuld tryk her i vores lille stue. Se selv her.  Jeg elsker alle sangene fra den musical og Saxo elsker bare når vi hører musik. Så tager jeg ham op og vi danser rundt i hele lejligheden. Når jeg sætter ham ned igen, bliver han vildt sur. Haha den dreng.

Han er i øvrigt blevet vaccineret idag og så er han faldet og slået hul på læben. Sikke en dag.

Jeg håber I har haft en god en? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opgaveskrivning og pandekager