Træt med træt på

En god dag

Untitled-1

I dag har været en god dag.

Jeg afleverede min opgave på studiet klokken 10.00 og kørte derefter en tur i Frederiksberg Centeret. De har jo lavet denne her nye overbygning, med en masse lækre butikker, som jeg endnu ikke havde fået set. Planen var, at jeg skulle finde en fødselsdagsgave til C samt nogle småting til Saxo. Gæt hvad jeg i stedet kom hjem med? Tøj og sko til mig selv og en konto, som nu glæder sig lidt til at det bliver d 1 juni. Great!
Jeg skulle oprindelig have været på Verendah og fejre, at opgaven er afleveret, MEN jeg har været så” heldig” at få mig en dejlig omgang øjenbetændelse (lækkert). TAK vuggestue, tak! Det gør vildt ondt og jeg ligner noget der er løgn. Først prøvede jeg at shoppe med solbriller på, men det var simpelthen for dumt, så jeg håbede og bad til at jeg ikke ville møde nogen jeg kendte på min lille shoppetur tidligere, og det lykkedes heldigvis : )

Nu er lasagnen i ovnen, og C og jeg venter bare på at Saxo kommer hjem, så vi kan spise aftensmad. Han blev nemlig hentet af sin farmor i vuggestuen idag. Jeg nyder virkelig at vi har nogle super skønne bedsteforældre, der er så meget på Saxo og som vil ham så meget. Dog savner jeg ham simpelthen helt vildt, når jeg kun får lov at se ham et par timer på sådan en hel dag. Det er selvfølgelig rart med lidt mig-tid, men det er også lidt unaturligt for mig på en måde. Og efter sådan en dag, er det også bare rigtig vigtigt for mig at vide, at jeg kan hente ham tidligt imorgen og bruge en hel eftermiddag med ham. Det har jeg virkelig brug for. Kender I det, mødre?
Jeg overvejer endda at holde ham hjemme fra vuggestue imorgen, men jeg er så bagud med en række ting i forhold til blog og JS, så jeg burde virkelig sende ham afsted. Vi må se i morgen hvad det bliver til. I hvert fald ser jeg frem til en lang weekend!

Jeg har, siden vi fik Saxo, fået en del kommentarer fra piger, som spørger til det at være studerende, mens man får barn. Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men her har det fungeret så fint. Man kan helt sikkert finde studier, der er mere krævende end mit, men hold op hvor har det været dejligt at være fleksibel. Her under min opgaveskrivning, har det især været perfekt. C eller jeg har kunne aflevere når vi har haft lyst, og jeg har kunne hente tidligt. Mens Saxo har været i vuggestue, har jeg fået skrevet på opgaven. Det er alligevel umuligt, at sidde og skrive en hel dag, uden at blive ør i hovedet. Så det har bare været perfekt.

Nu kommer Saxo, så jeg må lukke computeren i. Hav en dejlig aften!! : )

2 kommentarer

 • Kender det SÅ godt.
  Jeg skal også kun bruge et par ego timer eller være på date med Oskar, inden jeg begynder at planlægge en fridag med Alma dagen efter 😉
  Jeg har måske mere brug for hende, end hun har for mig hehe. Tvivler på at hun opdager den sjældne gang i mellem, hvor vi ikke ses før aftensmaden… Men alligevel <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg har et barn der er omtrent lige så gammel som Saxo og er også studerende. På mange måder ELSKER jeg at jeg har fået hende nu, fordi der er tit og ofte rig mulighed for at holde dagene rigtig korte ift vuggestue og generelt en større flexibilitet ved sygdom og sådan nogle ting.
  Tilgengæld er det bare en bitch i eksamensperioden! Jeg læser jura og det er generelt et rigtig krævende studie med rigtig meget læsning og deslige eksaminer – I de perioder kan man bare mærke, at de er uendligt hårdt at køre på non-stop. Mine dage går med aflevering ved 7.30 tiden – kl 08. på læsesal. hente kl 15 – putte kl 19, for så at køre videre til 23.00. Øv med øv på! Især æv, da det er umuligt at læse i weekenden, da der har vi hende hjemme (som bonus er det dog virkelig rart på stressniveauet og jordforbindelsen, at tilbringe en hel weekend i sandkassen og ikke med næsen i bøgerne).

  Så er det så tilgengæld perfekt med den lange sommerferie, hvor al tiden kan indhentes!
  Generelt vil jeg dog sige, at det er dejligt at få barn i studietiden, hvis man kan være så heldig at få det til at løbe rundt uden studiejob ved siden af. Jeg har måtte sige mit op, da jeg ikke kunne flette 20 timers job ind i det hele. Så hvis den er clearet og man er klar på at der er nogle måneder om året, der er ramt af voldsom eksamensstress – så GO GO GO 🙂 De der fantastiske 8 ugers sommerferie som er forbeholdt de studerende – De er bare unikke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt med træt på