Madbalje og en kjole

Åh åh… Vi skal giftes!

unnamed-39

Jeg har helt glemt at fortælle jer en lille ting.

Ham jeg er fuldstændig smask-forelsket i på 5. år, min soulmate og faren til mit barn, har sørme friet til mig. Sådan helt alvorligt, med en smuk og enkel diamantring, og ned på knæ. Vi skal giftes!!

Frieriet fandt sted på min fødselsdag d. 22 april og det var vildt romantisk og jeg er glad og sindssygt lykkelig. Brylluppet kommer højest sandsynligt til at foregå sensommer 16′ og jeg glæder mig kan I tro. Vi er ikke begyndt at planlægge noget som helst endnu, men drømmen er at blive gift udendørs et skønt sted i København samt holde en stor uformel (og mega nice) fest for familie og venner. YES det bliver SÅ godt! : )

I skal nok ikke forvente alt for sukkersødt bryllupssnak herinde, for selvom jeg er utrolig romantisk anlagt og en kæmpe sucker for kærlighed (især den mellem C og jeg), er jeg bare ikke typen, der kan komme helt op at ringe ved tanken om et bryllup. Og slet ikke sådan et helt traditionelt et. Falder hverken i svime over vilde bryllupskjoler, kager med blomster på eller de helt rigtige bordkort.
Jeg har det nok egentlig lidt ambivalent med konceptet bryllup, når det går hen og bliver noget man skal planlægge helt ned til mindste detalje et år forinden. I min verden kan noget der er så planlagt og gennemtænkt, næsten kun blive en skuffelse. Jeg har heller ikke den der tanke om, at et bryllup skal være “den største dag i ens liv”. For mig er hverdagen det største og det allerbedste og desuden har vi jo lavet et barn sammen, så det topper nok ikke det ; ) Dermed ikke sagt, at vi ikke vil gøre dagen til noget helt specielt og lur mig, om jeg ikke bløder lidt op jo tættere på vi kommer. Men det må tiden vise.

Og hvis jeg pludselig går hen og bliver til en rigtig led bridezilla. SÅ skal I være de første til at få besked! : D

Hvis I i mellemtiden sukker efter en omgang god gammeldags bryllupssnak, så hop ind forbi min altid positive og mega sjove veninde Mette. Hun skal giftes til sommer og hun går all in kan jeg fortælle! Det bliver så godt! : )

Kys og kærlighed fra mig!

31 kommentarer

 • Hej, hvis I mangler en god bryllupsfotograf til Jeres bryllup, vil jeg gerne anbefale mig selv. I er meget velkommen forbi min side, hvor I vil kunne se eksempler på tidligere arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg har, nærmest for første gang siden C spurgte mig, om vi skulle giftes for godt 8 måneder siden, siddet og kigget på bryllupsinspiration her til aften, og lad mig lige sige: Det har ikke været […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Eller når jeg oplever min veninde, har været så heldig her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, kæmpe stort tillykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Emili!
  Så dejligt att höra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] et par dage siden erfarede jeg, at hende her, var blevet forlovet. Den slags nyheder får mig ofte til at tænke på mit eget forhold og forhold generelt. Det er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint, stort tillykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt! Stort tillykke med jeres kærlighed. Blev selv gift ved et uformelt havebryllup for tre år siden… Den mest vidunderlige dag;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke, smukke! Sikke en smuk ring. 😉
  Kram Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, håber I får jeres perfekte bryllup ligesom I ønsker det.

  smil Lene .0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih stort stort tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor er ringen fra? Den er så smuk. Min kæreste og jeg er forlovet, men man får vist en ny ring, når man bliver gift, så måske jeg kan foreslå den her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen altså! Stort tillykke, og sikke en fin ring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Kæmpe stort tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg har lige været til bryllup i haveselskabets have. Rigtig fint sted, hvis man gerne vil giftes udenfor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Åh ja hvor fint. Vi har faktisk også godt talt lidt om at det ville være oplagt at holde det på Frederiksberg, som vi jo lidt ser som “vores sted” ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er det herligt! KÆMPE TILLYKKE til jer, hvor er det bare dejligt! 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastic news! Tillykke til jer!
  PS: I love your ring- what a beautiful, simple style..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, søde Emilie. Hvor er det dog bare en helt fantastisk ring og hvor er I heldige at have hinanden. Selvom at et barn binder en mere sammen end noget andet, er jeg selv fan af et godt gammeldags ægteskab med frieri og hele pivtøjet. Hvad angår selve bryllupsfesten er jeg på dit niveau. Er sikker på at I nok skal få en helt fantastisk dag lige som i ønsker.
  Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Kæmpe stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke 🙂 🙂 !!!! Hvor er det bare godt! Vi har faktisk hele to gange nu været til nogle meget uformelle og afslappede, men helt vanvittigt smukke og cool sommerbryllupper her inde i Botanisk Have. De ‘udbyder’ vist nogle dage, hvor man kan blive viet derinde. Bare et lille tip, hvis man ikke lige er til hele det der kirke halløj 😉

  TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JAAAAAA – stort tillykke altså <3
  Haha og mens du skriver det, sidder jeg her to år efter mit eget bryllup og er ved at lave endnu et indlæg med detaljer fra vores eget bryllup 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hihi Lisbeth jeg er vild med det og med dig! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Uuu skulle bare lige ind og tjekke om der var noget nyt – og det må man sige der var!! Kæmpe stort tilykke til jer begge to, tror nu nok du får lidt bryllupsfeber når det kommer tættere på 😉 Og hvor er det en flot ring han har valgt, god smag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Mange tak. Ja den ring er lige mig og ja det skal sgu sikkert nok komme. Hihi : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madbalje og en kjole