Sommerhus

Madbalje og en kjole

Untitledu-1

Lidt fra telefonen her henover weekenden. I går var vi til pinsefrokost sammen med “Madbaljen”. Madbaljen er egentlig bare C’s og hans gode drengevenner’s koncept, som handler om at ses til mad en gang om måneden. I dagens anledning af pinsen og det gode vejr, var kærester og børn inviteret med. Det var den hyggeligste dag og jeg blev fuldstændig forelsket i konceptet hus og have på ny. Nok især fordi dette hus lå i hjertet af Frederiksberg, og var alt, alt for lækkert. Jeg lagde billet ind og sagde at vi gerne ville købe huset, hvis det skulle sælges – desværre for os, var de lige selv flyttet ind ; ) Men det var fantastisk og alle børnene rendte rundt i haven og hyggede sig for vildt, mens de voksne drak champagne. Perfekt.

Unlltitled-1

Vi var ude hele dagen og vendte først tilbage til vores lejlighed lidt i syv, da Saxo skulle puttes. Han gik omkuld med det samme og det var så tydeligt, at han havde haft den fedeste dag. Flere af sådanne dage, tak! : )

Untioiitled-1

Her til morgen, lod jeg C sove længe og tog Saxo med ud. Planen var legeplads, men da det begyndte at regne, smuttede vi ind på The Laundromat i stedet. De har sådan et lille legehjørne, hvor han kunne hygge sig, mens jeg fik bestilt noget mad til os. Saxo fik en børnebrunch og det eneste han gad spise fra tallerkenen, var pølser og bacon. Haha. Ja, han har det jo ikke fra mig kan man sige, men its all good : ) Min frække dreng. Han fik hurtig nok af mad og legehjørne, og i stedet synes han det var for fedt at løbe rundt… På en café vel at mærke. Det er virkelig til hans held, at han er så god til at charme folk, så vi undgår alt for mange irriterede blikke ; )

På caféen mødte vi en sød lille kravlende dreng på omkring et år. Saxo var meeeget interesseret i ham, og ville rigtig gerne give ham kys og kram. Mine forældre har en hund, som ikke er særlig børnevenlig, derfor har vi lært Saxo at han skal aeee hunden meget forsigtigt. Og da han så den kravlende dreng, aede han ham samtidig med han sagde “aee aeee”.. Sååå sødt og mit hjerte smeltede.

Åh ja, børnesnak.. Jeg kunne blive ved, men må stoppe mig selv! ; )

I stedet kan jeg lige fortælle, at min kjole, som jeg har på billedet er herfra. Den er lidt stor i størrelsen og min er derfor en str 34. Er så glad for den og har også købt den i sort.

Dejlig mandag til jer xx

8 kommentarer

 • Tea

  Vi har købt hus 20 min fra frb. Boede på Frb før. Det er simpelthen den bedste vi har gjort! Så fedt at vores to årige bare kan rende ud, cykle, lege, hoppe trampolin. Er så meget lettere nu, end før hvor det altid var et projekt at komme ned.
  Gør det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Man kan ikke blive andet end glad, når man læser om Saxo. Din kærlighed skinner så meget igennem 🙂

  Den lagkage/pandekage på billedet ser godt nok lækker ud. Kan du fortælle hvad det præcist er? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det er jeg glad for : ) “Pandekagelagkagen” er pandekager stablet, med flødeskum og jordbær på. Det var børnenes dessert, men jeg var nødt til at smage, og det var SÅ godt! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Nøj, et fedt hus! 🙂 Hvor på Frederiksberg kan man finde sådan noget? Det ville være helt perfekt for min kæreste og mig. Mig som gerne vil have hus, flagstang og have og min kæreste, som bare gerne vil bo midt i det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja så skønt. Der er masser af fede huse på Frederiksberg – men de koster : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Elsker den kjole!!! Den er så fin:) Har du gjort din Instagram privat? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det synes jeg også : ) Jeps, har lige brug for at have lidt kontrol over hvem der følger med. Så for nu er den privat – men jeg godkender gerne hvis man ansøger ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus