Åh åh... Vi skal giftes!

Torsdag

P5270037
Untitled-1
P5270078 P5270082 P5270089

Lidt billeder af mig og min frokost, taget med mit nye kamera, tidligere i dag.
Jeg startede min dag inde hos buzzanova, som jo er mit gamle praktiksted samt det netværk min blog er tilknyttet. Et par andre bloggere og jeg, havde et møde med Olympus, hvor vi bl.a skulle oplæres i vores nye Pen Lite kamera, som vi kommer til at skulle køre en kampagne for senere hen. Jeg kan fortælle, at jeg allerede nu, er totalt solgt. Kameraet er helt fantastisk godt, og jeg er næsten sikker på, at mit store spejlrefleks fra Canon, går hen og bliver overflødigt nu.
Alle billederne herover er taget med kameraet, uden redigering. Hvad synes I? I hvert fald kommer I til at høre mere om kameraet, når jeg lige lært det lidt bedre at kende : )

Og hey, kan I lide min nye taske i aktion? Jeg er simpelthen blevet så glad for den. Den er stor og rummelig og så er den praktisk, fordi den både kan hænge over skulderen samt cross-body. Jeg er fan! : )

Har I haft en dejlig dag? : ) Tak i øvrigt for alle jeres søde ord til min forlovelse. Det varmede : )

17 kommentarer

 • Jeg har et olympus pen lite 7 eller hvad det nu hedder, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at indstille det 🙂 Alle mine billeder bliver pludselig halvsløret, også på auto, så lidt oplæring ville være værdsat haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke nogle flotte billeder 🙂
  Jeg har selv et olympus, men har aldrig rigtig fundet mig til rette med det. Men de her billeder er da flotte i lys osv. Er det en besværlig indstilling du hr brugt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det er med automatfunktionen. Jeg har også haft et Olympus tidligere, som jeg aldrig var rigtig fan af – men jeg tror altså at de har oppet sig : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay ja så må det være derfor, mit er et lidt ældre et :-/ Hmm måske jeg skulle sælge det og købe et nyt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad ligger prisen på dette skønne kamera på? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg ved det faktisk ikke. Men jeg finder ud af det til mit næste blogindlæg : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Du ser knald godt ud !! <3
  Fortæl gerne MEGET mere om kamera, indstillinger og teknik.. Så vi almindelige dødelige også kan få højnet vores niveau 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, for noen fine bilder av deg og jeg ELSKER vesken! Har selv Lily i sort og rosa, og jeg blir mer og mer glad i dem for hver dag, enda jeg har hatt den sorte i snart tre år! Og gratulerer så mye med forlovelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Love, love looooooooove!! Din taske er bare fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at høre mere om kameraet. Overvejer selv at skifte mit kæmpe spejlrefleks ud med et nyt og måske det var en mulighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det tror jeg meget muligt det kunne være. Et spejkrefleks er så tungt og stort at have med rundt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus S.

  Hej Emiliblog. Det er onsdag i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Haha ja der kan man bare se ; ) Lidt træt her til aften..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh åh... Vi skal giftes!