Lørdag og en rabatkode til Moodings!

Weekenden

IMG_5944

Vi har haft sådan en weekend, som jeg aldrig håbede ville ende. Helt seriøst. Det har været kombinationen af at fredag også var en fridag, det vildt lækre vejr samt det at vi ingen planer har haft, men har taget alt som det kom. Det kan anbefales. Saxo har været en engel og ladet os sove til klokken 8.00 og det giver i den grad overskud på kontoen.
Vi har besøgt en hel masse legepladser, været en tur i Tivoli, på marked på Værnedamsvej, besøgt Kødbyens madmarked og bare råhygget! Jeg har endda fået tid til at ses med mine veninder og slikke sol på min venindes nye kæmpe store terrasse (slet ikke misundelig på den).
Jeg har ikke fået blogget og det har også haltet lidt bagefter med min opgave, men who cares.. Ikke mig : )

IMG_5951IMG_5955IMG_5975^^^ Min lille store dreng, som er overalt. Elsker ham!

IMG_5981IMG_5982

^^^Selvom jeg måske officelt bor i Københavns kommune, så ligger vores lejlighed lige på grænsen til Frederiksberg, hvorfor jeg da også føler mig som en vaskeægte Frederiksberg borger. Haha. Jeg elsker simpelthen Frederiksberg og kunne ikke se mig selv bo andre steder. I hvert fald ikke foreløbig.

IMG_6002IMG_6034IMG_6066^^^ “Tag lige et billede af mig, mens jeg sidder her på en bænk i solen” ; )

IMG_6180IMG_6182IMG_6167
^^^ I går aftes blev der også tid til at lave hjemmelavet pasta. Det lyder kompliceret, men det er det bestemt ikke med vores nye maskine fra Phillips. Det kræver dog et helt blogindlæg for sig selv, for nøj hvor var det godt!

IMG_6220

Jeg håber også at I har haft en dejlig weekend?

   

7 kommentarer

 • Dejligt. Vi havde også Elli med på hendes første Tivoli tur i weekenden, for det ikke skal være løgn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil bare lige sige, at du er blevet en af mine yndlingsblogs! Elsker hverdagshistorierne og billeder af søde lille Saxo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hej Emilie! Når nu du spørger så har jeg haft en møgweekend hvor alting er gået som det ikke skulle. MEN jeg nyder at tjekke herind og se dine fine billeder – jeg er virkelig blevet glad for din blog og jeg synes bestemt ikke der er gået for meget “baby” i den. Jeg er den type der synes det er sjovt at læse om vuggestuestart selvom jeg ikke selv har børn eller er i nærheden af det 😉 Det syntes jeg lige du skulle vide! Jeg tror aldrig jeg har kommenteret herinde før.
  Nu til noget lidt andet; hvis jeg ikke tager helt fejl, så er du storbruger af læbestift (eller har i hvert fald været det?). Jeg søger efter et (eller flere) læbestift-mærker hvor man kan give et ordenligt smækkys uden at den man har kysset på ligner en klovn fordi det er smittet totalt meget af. Og jeg tænkte at det måtte nogle af de bloggerdamer, som dig da vide? 😀 Hvis ikke du orker at svare her, så er det i hvert fald et ønske til et indlæg! 🙂
  Tak for en dejlig blog og daglig lykkefølelse af at kigge på verdens dejligste basse (Saxo ;-)) og god søndag aften.
  Klara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en skøn weekend og noget lig vores lige pånær det der med at sove længe. Lucas står op kl 5 :-/ Men vi heller ikke haft planlagt noget som helst og det har været sååå skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skønt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag og en rabatkode til Moodings!