Weekenden

Endelig

Untitled-2

Endelig sol og sommer!!! YES! Og dagen i dag har været skøn. Skøn og lidt hård også ; )

Besluttede spontant at holde fri med Saxo og tog hjemmefra kl 9 med klapvognen fuld af mad, legetøj, vådservietter, solcreme, ekstra tøj mm. Min plan var at være udendørs heeeele dagen og sådan blev det da også. Returnerede først da klokken var 18.45 her til aften. Ahhh. Helt smadret har jeg nu sat mig i sofaen med computeren og et glas rødvin. Skønt.

Og hvad lavede vi så Saxo og jeg? Det skal jeg fortælle jer: Vi startede dagen på Skydebanen, hvor soppebassinet var åbent. Det var et KÆMPE hit. Saxo var helt vild med at løbe rundt i vandet og blev derfor stik tosset, da jeg besluttede, at nu var det nok vandplaskeri. Han var jo blevet helt våd, så han skulle have ny ble og nyt tøj på, så der stod jeg blandt en masse mennesker med et styks nøgen, skrigende barn, som lavede flitsbue og tiltrak sig en masse opmærksomhed. Det var bare herligt, tak for det Saxo ; )

Mødte i øvrigt en sød læser på legepladsen, der gav sig til kende. Jeg synes altid det er så fedt, når folk tør fortælle at de læser med. Så tak for det  : )

Da der endelig kom ro på Saxo gik vi op i Frederiksberg Have og på vejen faldt han i søvn. I haven parkerede jeg vognen i skyggen, mens jeg selv selv fik slikket sol på mit medbragte tæppe. Dét var dejligt og tiltrængt.
2 timer senere vågnede Saxo og så gik turen atter mod Skydebanen, hvor vi mødtes med min veninde og hendes søn. Senere joinede vores mænd og vi afsluttede en ret skøn dag med mad fra LëLë på græsset i solen.

Så skønt med en hyggedag, men nu glæder jeg mig også til at sende den lille prut i vuggestue i morgen. Hold da op der er fart på ; )

Håber I har haft en dejlig dag : )

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden