Matchy Matchy

Klokken er 14

P6060144

Og i dag har jeg indtil videre:

Spist morgenmad bestående af friske hindbær og youghurt, haps.

Hængt vasketøj op. 2 gange

Stemt, men er ikke helt sikker på at jeg traf det rigtige valg. Det bliver virkelig spændende i aften.

Grædt nogle tårer. Det er så vildt at jeg i morgen kan kalde mig entrepreneurship-designer fra KEA, såfremt jeg består selvfølgelig.

Øvet mig på min præsentation

Tænkt over at jeg vitterligt er ligeglad med om jeg får 2 eller 12 i morgen – så længe jeg har gjort mit bedste, og det har jeg i dette tilfælde. Jeg har altid haft det sådan med eksamen og jeg er virkelig glad for at jeg kan sige, at jeg aldrig har slået mig selv i hovedet, når jeg har fået en lav karakter. Vil prøve at give det videre til Saxo den dag han begynder i skole. Helt ærligt, det er bare et tal.

Spist en god frokost bestående af kogte æg og avocado most sammen og blandet med hytteost, salt og pepper og så på ristet rugbrød. Så simpelt og SÅ godt. Prøv det ; )

Tænkt over om jeg skal købe et par seje sneakers til Saxo. Han mangler jo ikke sko, men det kunne bare være så sødt! I know, I know det er store tanker ; )

Lyttet lidt til en af mine yndlingssange Sweet Thing.

Prøvet at sortere i de ting og sager, som jeg skal have med på loppemarkedet på lørdag. Kommer I mon forbi?

Overvejet om dette skal være den kjole jeg skal have på, når vi skal til bryllup hos C’s fætter d 11 juli.. (Bare for sjov, shit den er grim)

Overvejet denne, for real. Elsker farven. Og længden.

Og det var vist det? Om lidt vil jeg hente min skat fra vuggesten og i aften skal vi have sushi og se valg. Dét bliver godt.

9 kommentarer

 • uh, held og lykke i morgen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Hvor er det bare rart at høre fra en, der ikke er fanget i karakterræset. Kan selv mærke, at det lægger et større pres på mig for hver eksamen. Godt hjulpet på vej af alle “Jeg fik 12!”-statusopdateringerne på de sociale medier. Hvad blev der af “Jeg fik 4!” eller “Jeg fik 02!”? Jeg ved, at de er der et sted, men at de nok sidder med samme præstationsangste følelse som jeg selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Held og lykke inmorgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Wow – den er flot den kjole – den vil klæde dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en dejlig dag. Pøj pøj med i morgen. Enig det er bare et tal og viser oftest bare om du er god til eksamensræset og ikke nødvendigvis om du kan dit stof. God valgdag. Lyder som en hyggelig måde at fejre det på. Eller hvad man nu siger 😉 Men sushi er altid godt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er jeg glad for at læse, at der findes et menneske, som ikke slår sig oven i hovedet, når man får en lav karakter – så er der stadig håb for mig! Jeg gør det selv, hvilket har medført en præstationsangst, som betyder at jeg har rigtig svært ved at præsterer ved eksamen, og generelt når jeg skal sige noget i en større forsamling.
  Jeg sidder og forbereder mig til min sidste eksamen på HHX, som er på tirsdag. Jeg er ved at skide i mine bedste bukser af skræk, som man siger det på Møn.

  Held og lykke i morgen, og du har lige reddet min dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg har altid været rigtig dårlig til matematik (som i ikke fattet en bjælde). Det har resulteret i nogle ret lave karakterer på den front, men min kære far har (om jeg så dumpede) altid sagt FLOT min skat, så længe du gjorde dit bedste, mens han med det største smil har givet mig en high five. Og det har altså hængt ved. Held og lykke til dig tirsdag. Er glad for at du kunne bruge mit indlæg – seriøst det er bare et dumt tal!! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Haha.
  Kl er 14.28 og jeg er kommet fra min seng og ind på sofaen og spist sådan ca. 100 gange allerede.
  Hurra for fridag og valg i fjernsynet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchy Matchy