Klokken er 14

Life

Untitled-1

Yeeeeees jeg kan nu kalde mig færdiguddannet entrepreneurship-designer fra KEA!! Juhuuu : )
I går var jeg til eksamen og det gik godt. Jeg fik et 10 tal og næsten et 12 tal (hvorfor er det at de altid skal sige det?!) og jeg er glad og stolt.
Efter eksamen tog C og jeg på KUL for at fejre det. Super, super lækker mad, som jeg virkelig kan anbefale. Dog måske liiiidt pricy. Om aftenen kom min mor, bror og farmor over til pizza og hygge.

I dag har jeg været til Bloggerloppis hele dagen. Tak til jer der kiggede forbi! Jeg fik solgt for mere end 2000 kr af ting og sager, som jeg ikke brugte mere, så jeg er glad og tilfreds.

I aften står den på middag og drinks med Just Spotted teamet. Vi skal spise på Condesa. Har aldrig været der før, så det bliver spændende. Er det godt?  Saxo skal, for tredje gang i sit liv, overnatte hos mine forældre. De to første gange er det gået så godt, men jeg er lidt spændt på hvordan det bliver i nat, da de sidste mange nætter ikke har været så gode. I nat var han f.eks vågen i fire timer (!), hvorfor jeg også er HELT smadret i dag. Fire timer… Det er aldrig sket før tror jeg. Vi krydser fingre for at det går : )

Jeg håber I får en dejlig lørdag aften!

5 kommentarer

 • Maria

  Kom også forbi bloggerlopis – men så ærgerligt at komme forbi, og så møde bloggere der står og snakker med hinanden, vil ikke engang kigge deres kunder i øjnene med et smil og sige ‘hej’. Jeg passerede flere stande uden at møde et eneste øjenkontakt med nogle af jer eller få et Hej. Man kommer til at stå i en rigtig akavet situation hvor man slet ikke får lyst til at kigge på tøjet og støtte jer. Jeg vendte hjemad uden at have købt noget. Ville slet ikke kigge på resten af standene. Øv øv. Det kan bare virke rigtigt snobbet . At fordi vi ved hvem I er, og I ikke ved hvem vi er, kan måske godt føles underlig, og man kommer i en akavet situation hvor man ikke ved hvordan man skal reagere, så kan man som almindelig pli godt sige ‘hej’ som man normalvis vil gøre hvis man gik ind i en butik. Det er bare lidt en øv oplevelse når man gerne vil dukke op til de arrangementer :-/
  Hilsen en trofast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej med dig. Hmmm nu ved jeg ikke hvad tid på dagen du kom, men de første timer var der virkelig run på og personligt stod jeg op og sagde hej til alle. De sidste timer inden vi lukkede, var der næsten ingen mennesker og derfor sad de fleste ned og slappede af i solen, snakkede med andre bloggere osv.
   Du må huske på at bloggere jo er helt almindelige mennesker, som også kan være generte og hvis man ikke lige får sagt hej, så kan det netop være fordi man er genert og ikke nødvendigvis fordi man er snobbet. Desuden tænker en blogger ikke i hvorvidt om en person kender til bloggen. Jeg gik feks ikke ud fra at alle kendte til min blog igår. Der var jo så mange andre blogs, der havde promoveret eventen.
   Måske du selv skulle have prøvet at sige hej og så se hvad der skete? : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Og hvor ser i skønne ud 🙂 Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! You should be proud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Whaaaaat, 4 timer. Stakkels jer. Mine piger har nogengange, heldigvis ikke så ofte mere, været vågen i to timer, og DET er lang tid 🙂

  Men i må have en dejlig aften så og nyde at i kan sove en hel nat <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klokken er 14