En jakke og en kjole

Matchy Matchy

P6140091
P6140102
P6140068Untitled-1

^^^ Billeder fra i søndags, hvor vi gik tur og matchede med samme cowboyjakker ; D Min kan købes her.

I ved jo at Saxo plejer at sove igennem, hver nat. Men der er sket noget herhjemme den seneste tid og de sidste 7 nætter har han faktisk kun sovet igennem én nat. Han har typisk vågnet omkring kl 22, hvor han har været helt umulig og meget ked, men på sådan en måde, der virker som om han slet ikke er vågen. Vi gør selvfølgelig alt for at berolige ham når han vågner og typisk er det eneste der virker lidt musik på telefonen. Nogle nætter har han igen vågnet omkring kl 02, og så er det samme tur i omkring 20 min, inden der kommer ro på. Pheew, savner lidt mine uafbrudte nætter – det eneste positive ved det her er, at han sover længe i den anden ende. 7.45 blev det til i dag. Dét er luksus.

Jeg tror selv, at det er fordi der virkelig sker meget med ham lige nu. Hans udvikling er helt vild og nærmest fra dag til dag, føler jeg at han forstår mere. Han er så sindssygt glad om dagen, virkelig. Tror aldrig han har været gladere. Han synger, leger, løber rundt i hele lejligheden, griner og råber. Vi får så mange kys og kram på sådan en dag og det er helt fantastisk dejligt. Wauw. Den kærlighed.

Ellers ikke det store herfra. C og jeg lavet en aftale om at droppe sukker (som i kage, slik, chokolade, is og ting fra lagkagehuset) indtil vi skal afsted på ferie slut juli. Jeg er typen, som aldrig takker nej til søde sager. Jeg køber det faktisk meget sjældent, men jeg kommer til så mange arrangementer, hvor det bugner med kager og desserter og af en eller anden grund, kan jeg sjovt nok altid lige spise et stykke eller to.

Jeg har længe ville holde pause, fordi jeg føler at det er så ligegyldigt for min krop, hvilket det jo også er. Jo, det smager vildt godt og ja, jeg elsker især chokolade, men det giver mig jo ikke noget og min krop får intet ud af det.

Allerede nu, efter én uge uden sukker, føler jeg mig sundere og lidt lettere og det er virkelig rart. Derudover har jeg fået ekstra motivation til at lave sundere aftensmad, hvor der indgår flere grøntsager og færre kulhydrater. Det føles godt.
Jeg ved dog at det er midlertidigt, for livet for mig, ville være for kedeligt helt uden søde sager, men det er dejligt at holde en pause og rent faktisk bevise overfor sig selv, at man kan godt kan lade være. Så mangler vi bare lidt motion og så kører det for mig ; ) Først skal jeg dog lige til eksamen fredag. Jeg sidder pt og forbereder min fremlæggelse, men det er jo så mange overspringshandlinger, der er meget sjovere – såsom blogging.
Jeg er ikke perfektionistisk og ender nok med at tage fremlæggelsen lidt som det kommer. Det skal nok gå : )

6 kommentarer

 • Seje jer! Held og lykke med eksamen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eksperterne siger, at vi skal spise 80/20. Det har vi taget til os, så er det jo også plads til en pizza eller en kage. Eller min største synder… Den iskolde dåsecola. Jeg er også startet på at juice, hvilket giver mig masser af energi. Som jeg virkelig havde brug for pga min kroniske sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først held og lykke med din eksamen 🙂 Lucas, der er samme alder som Saxo gør det samme lige for tiden og jeg har lidt samme teori som dig med det er udviklingen. Han lærer så meget nyt hver dag, at jeg simpelthen “bare” tror det er en reaktion på det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt I lige matcher – dét er god stil 🙂
  Kan se det allerede er nævnt, men Aya var frygtelig plaget af Night terror. Eller vi blev bekendt med at der var sådan et fænomen, da én af Nicolais kollegaer gjorde ham opmærksom på det (efter Nicolai nok endnu engang kom træt på arbejde og fortalte om de der opvågninger som varede op til 30 minutter med en ukontaktbar skrigende datter). Ikke at man kan gøre så voldsomt meget, men det hjalp for os at komme “igennem” det. Alvin er ikke plaget af det i samme dur…. endnu. Men ligesom Saxo, så er det tydeligt at han kan få mareridt når der virkelig sker meget. I øjeblikket rykker han på sprogkontoen. Det er så vildt hvad der sker altså.
  rigtig meget held og lykke med sidste eksamen. Hvor må de!t være befriende snart at kunne sætte punktum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Min søn led en overgang frygtelig meget af ‘night terror’ – prøv at slå det op, det kunne lyde som om at Saxo også døjer med det? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En jakke og en kjole