Life

Sommer, hvor er du?

Indlægget er lavet i samarbejde med Secret Escapes

HVAD sker der for sommervejret? Shit.. Det regner, det blæser og det er koldt.
Klokken er ni og jeg er lige kommet hjem under dynen, efter at have afleveret Saxo i vuggestuen. Ved siden af mig står en kop te, og bevares den smager godt, men jeg drømte måske mere om en shake med vandmelon eller noget andet sommerligt. Men for nu bliver det altså te og dyne. Suk.. Det eneste der gør, at det er til at holde ud, er at jeg ved at vi lige om lidt skal 17 dage til Mallorca. Yes! Det er så tiltrængt og vi glæder os SÅ meget.

Har I mon bestilt rejse i år? Hvis ikke, er der hjælp at hente lige her hos Secret Escapes, som håndplukker lækre hoteller i hele verden og serverer dem for dig til nogle ret fordelagtige priser (helt op til 70% for at være præcis. Det kræver blot at du er tilmeldt deres nyhedsbrev, hvilket du kan blive lige her.
F.eks er der lige nu et godt tilbud på Hotel Skodsborg, som jeg personligt elsker! Man kan også komme til Mallorca, Las Vegas, Thailand eller andre lækres steder. Tjek det ud!! : )
Er næsten ked af at vi allerede har booket vores ferie i år, for det er virkelig nogle hoteller som frister, men det bliver jo heldigvis nok ikke sidste gang vi skal afsted : )

Og når nu vi er ved feriesnakken, så er her lidt billeder fra en virkelig dejlig ferie i Spanien med C, for bare tre år siden. Jeg savner sådan ca alt ved den ferie. Der er bare noget over, at være på ferie med sin kæreste og KUN skulle tænke på sig selv og hinanden. Vi chillede jo SÅ meget og satte vel egentlig slet ikke nok pris på det i øjeblikket. Men det gør man aldrig, vel? Alle forældre kan nok blive enige om, at man på ingen mulig måde, ville ønske sig børnefri igen, men derfor kan man altså godt savne tiden før børn en gang i mellem, ikke?

Nu lyder jeg sikkert meget overfladisk, men ud over ferien, så savner jeg altså også min krop og mit udseende. Jeg kan næsten ikke kende mig selv på de her billeder og tænk det er kun 3 år siden. Bliver det ved med at gå så stærkt fra nu af? Suk..IMG_4408 IMG_4362 IMG_4151 IMG_4251 IMG_4257-1
IMG_4347IMG_4216

Må I få en skøn regnfuld mandag! : )

17 kommentarer

 • henriette

  Hej Emili, hvor i spanien er dette ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Iiih, bare alle kunne være lige så heldig som dig!! Savner virkelig også at komme på ferie igen snart 🙂 Der er dog bare ikke lige så mange penge til det efter min mand og jeg er flyttet og har fået tvillinger. I år har vi dog valgt at spare på alle de udgifter vi kunnne. Vi har:
  1. Skiftet mobilabonnement.
  2. Gået på loppemarket 2 gange med alle de ting vi ikke bruge.
  3. Fundet en billigere bilforsikring
  4. Stoppet med tv-abb og bruger i stedet kun Netflix. Vi så alligevel kun serie 😛

  Så nu er der efterhånden sparet lidt op. Så vil da straks kigge på dit link fra secret escape og se om ikke vi kan finde en billig rejse og komme lidt væk! Det er som om man bliver ekstra trængende når man får børn hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Åh ja…ferie med kæresten bliver aldrig det samme igen…:-) Vi var på to ugers campingferie i Spanien året inden vi fik vores første barn og jeg drømmer mig stadig væk til den tur sommetider med to børn i huset nu…;-) Er første foto fra Frigiliana?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det er det nemlig, virkelig fin lille bjergby. Kan huske vi aftensmad der om aftenen med den smukkeste udsigt. og det var så skønt! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ej hvor sjovt, jeg kan godt huske den ferie ( – altså ikke at jeg var med, haha, men at du lagde billeder op)! Lavede du ikke også en lille film, du lagde herind?
  F*CK, er det virkelig tre år siden? Tiden går så stærkt, så stærkt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Nu fik jeg helt lyst til at gå tilbage til nogle af dine første indlæg og genlæse dem. Og du har altså en virkelig fin blog og måde at skrive på – du fanger nogle af de emner, der rører sig for mange, og skriver om dem på en let og genkendelig måde. Det er det, jeg (især) har fulgt og følger dig for 🙂
   Og så skriver du i efteråret 2012, at du drømmer om at skabe din egen familie, blive færdig med en uddannelse og starte dit eget op. Dreams come true :)´
   God aften til dig og din lille familie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Mange tak, sikke en skøn kommentar : )

   Ahh dejligt lige at blive mindet om, at man rent faktisk har opnået noget af det man en gang drømte om. Tak : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jooo jeg lavede da vist en video, men kan underligt nok ikke finde den lige nu : (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Du er virkelig køn på disse billeder! Men, synes faktisk at du siden da kun er blevet smukkere. Du stråler virkelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak hvor er du sød! Jeg kan ikke selv se det lige pt, men måske lige pludselig. Tak : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Wow du er smuk på disse billeder!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jo helt sikkert!! Men på det tidspunkt ved man bare ikke hvad det er man skal sætte pris på, når man ikke har prøvet andet?
  Alle folk sagde også, da jeg var gravid at jeg skulle nyde at kunne sove,bevares det gjorde jeg da. Men når man ikke har prøvet at blive vækket 500 gange, så det bare svært at sætte ligeså meget pris på det..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life