Done

Weekenden

Untitled-2

Weekenden har været så rar.
I går var vi til barnedåb hos min gode veninde’s søn Oscar! Det var så fint og jeg fortrød faktisk lidt, at vi aldrig fik holdt en navngivningsfest for Saxo. Dåb er ikke for os, ligesom vi heller ikke vil giftes i en kirke, men når det er sagt, så kan sådan en kirke altså noget. Det er så smukt og højtideligt på en eller anden meget betagende måde.

Saxo var i sit es i går til dåbsfesten. Nye mennesker alle vegne og han ræsede derudaf med 200 km i timen. Forældrene var lidt trætte, da dagen var omme, og af en eller anden grund fik jeg høj feber, som varede hele natten. I dag er feberen væk og selvom jeg ikke føler mig helt på toppen, har vi hygget rigtig godt herhjemme i vores lille lejlighed.
For en times tid siden kom Saxos mormor og farmor og tog ham med en tur på legeplads. Det begynder jo så småt at være ferietid for de fleste, så der er rift om Saxo for tiden. Alle skal liiiiige nå at kysse lidt på ham inden de rejser.

Så nu nyder vi lidt alenetid og i skrivende stund sidder jeg her i stuen og blogger, mens C får arbejdet lidt på computeren ved siden af mig. Vi hører Bon Iver på fuld tryk – det fungerer i grunden ret godt som arbejdsmusik. Vi er ved at designe nogle nye plakater til Just Spotted og jeg tror det bliver rigtig godt : )

Jeg kan mærke, at jeg er SÅ klar på den kommende uge. Især hvis DMI kan holde hvad de har lovet i forhold til vejret. YES det bliver godt. Skal I på Roskilde? Jeg skal ikke, men må indrømme at jeg overvejer at købe en endagsbillet enten torsdag eller fredag. Der er egentlig ikke noget musik jeg brænder for at se, men elsker Roskilde stemningen når det er godt vejr, og hader lidt at skulle glip af det. Men én dag ville også gøre det for mig. Kan slet ikke overskue flere. Nu må vi se om jeg gør det, har ikke besluttet mig helt endnu : )

Håber I har haft en dejlig weekend?
Ps. Jeg har trukket en vinder af et gavekort på 1000 kr til Bon’a Parte. Vinderen er Camilla Kruse! Tillykke jeg har sendt dig en mail x

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Done