Sommerhus

Adiós

Untitledss

^^^ Os på Mallorca for fire år siden. Det var dengang jeg så mega hot ud i en bikini og dengang livet var lidt mere bekymringsfrit, dog slet ikke så sjovt som nu ; )

I morgen smutter vi til Mallorca og Jeg glæder mig simpelthen så meget! Gud, hvor er det tiltrængt med noget rigtig sommer. Vi er helt klar og Jeg har brugt dagen i dag på at få pakket alt det vi skal have med. C har ikke så meget med, jeg har en smule mere, men Saxo har helt klart mest med. Jeg gider ikke mangle noget til ham. Der er spændende nyt legetøj, hans egne bleer og vådservietter (uden alt muligt stads i) havegryn, masser af snacks og meget andet i hans kuffert.
Jeg takker i øvrigt for alle jeres super råd til at rejse med børn, dem har jeg taget til mig : )

Jeg har ikke planlagt nogle indlæg her til bloggen, så der kommer nok til at være lidt stille de næste par uger. Måske tjekker jeg ind i ny og næ – for blogging er jo også noget jeg nyder og slapper af med. Men vi må se, hvis ikke det bliver til noget, ved I forhåbentlig hvor I også kan fange mig  ; )

Vi snakkes ved! : )

4 kommentarer

 • Christine

  Rigtigt god ferie!

  Vil du på et tidspunkt lave et indlæg om dine tanker om dét at have åben/lukket instagram? Jeg lagde mærke til, du igen gjorde din åben, efter den længe var lukket. Nu ved jeg ikke, om det er noget, du har gjort dig mange tanker om, men en del andre “Mommy bloggers” har skrevet om det – og det er bestemt et spændende emne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha’ en skøn tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor jeg misunder jer… Var på øen I slut juni og kunne snildt ankomme I morgen…

  Rigtig god ferie…

  Kh Louise // http://bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Ønsker jer den dejligste ferie……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus