Australien

På det seneste

Untitled-1

… Har jeg spist noget af det lækreste sushi jeg nogensinde har smagt! Sushien var fra Sushi Lovers i Torvehallerne! Jeg fristes til at sige Go Home Sticks n Sushi, så godt var det altså.
Stor anbefaling fra mig og tak til Impression pigerne, for en hyggelig dag ; )

… Været på legeplads med Saxo, og mødt den fineste lille baby, som Saxo var meeeget interesseret i. Det var simpelthen så sødt og jeg måtte fluks sende et billede til C “Seee skat, Saxo vil gerne være storebror, det er jo helt tydeligt” 😉

… Løbet ved søerne, 5 km! Jeg er stolt.

… Været en tur i IKEA, for at købe lidt ind til Saxo’s værelse. Vil I se det en dag? : )

… Haft denne kjole på, som nu er på udsalg og så billig, at I er fjollede, hvis I ikke køber den ; )

… Tænkt mere på bryllup og er fundet frem til, at jeg hellere vil bruge penge på et fedt band, en sej DJ, en cocktailbar og noget virkelig lækkert mad, fremfor en dyr brudekjole. Men hvor finder man så en flot og gerne lidt speciel brudekjole, der ikke koster alverden?! Hjælp.

… Mødtes med en sød pige fra NY, som ELSKER Kbh og som har sagt, at hun til hver en tid er frisk på at bytte lejlighed med os!! Aner ikke hvornår vi skulle få tid til at tage til NY, men jeg tænker, at det da er verdens bedste hook-up at have. Mega fedt! Jeg har aldrig været i NY før, så det skal altså prøves.

12 kommentarer

 • Alberte

  Vil meget gerne se lidt billeder fra Saxo’s værelse 🙂 Er sikker på at det er meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vintage Bride på Frederiksberg er helt sikkert også en anbefaling værdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK for sidst smukke – vi glæder os til drinks (og sushi?) når I er retur fra ferien! :*
  Ses mandag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal giftes næste lørdag i en vintagekjole købt i FN92 på Larsbjørnsstræde. Min mor har syet den om, så den 20’er-inspirede 80’er-sag nu har nyt silkefor, dyb ryg og et lille slæb, og den er bare så fin. Min mor er nok ikke frisk på at gøre det igen, men jeg ved at FN92 også har aftaler med dygtige skræddere der redesigner og syr kjoler om. Man skal vist regne med en 1500 ekstra i skrædderløn, så alt i alt kan man få en unik kjole for under 4000, inklusive skræddertilretning (http://www.fn92shop.com/getting_married_-i-15.html?bgsid=qpk906um7a1qgpa8pmvvte6gm7) (er der en kjole der gerne må sidde helt perfekt, så er det nok brudekjolen)

  Man skal selvfølgelig være ombord på vintage-tingen. Jeg synes personligt, at det er så fint, at kjolen har en historie og før har været til bryllup og nu lever videre til mit bryllup, i modsætning til at købe helt nyt for kun at have den på den ene dag og så hænge den ind i skabet. Jeg håber også at min kjole en dag kan blive brugt igen i en anden sammenhæng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg købte min brudekjole hos FN92 i Indre By (Larsbjørnsstræde) til 4000 kroner plus indsyning (tror det blev 6000 i alt = meget billigt for en unik og smuk kjole). Det er vintagebrudekjoler, som kan syes ind/rettes til efter dig og din krop. Min var den smukkeste kjole fra 1930’erne og jeg elskede både den og historien! Det kan virkelig anbefales at gå der forbi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   1000 tak for tip. Vil helt sikkert tjekke det ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette A.

   Ift. brudekjole kan jeg også anbefale FN92, hvis man ikke er til store marengs-kjoler! Jeg gav 2400 kr. for min + ca. 1500 kr. hos skrædderen – ganske billigt, og jeg har fået SÅ mange komplimenter for kjolen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker sidste punkt. Slet SLET ikke dårligt 😉

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sejt med de 5 km 🙂 Ja I skal finde tid til NY – det vil I ikke fortryde! Og jaaaah vil meget gerne se Saxos værelse 🙂 Kh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan virkelig godt forstå din prioritering. Sådan havde jeg det også. Jeg fandt en utrolig smuk brudekjole på DBA. Her er utrolig mange til salg i mange størrelser og de er til at handle med.
  Jeg fandt en til 1.500 kroner, meget smuk og unik med knapper hele vejen ned langs ryggen. Men der kommer mange opslag, så man skal følge lidt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr New York er min store drøm!!! Det må du gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Australien