Måske er det bare ikke for mig

Sommerhus

P7260493

Vi har været i sommerhuset med familien de sidste par dage og det har været skønt. Helt igennem skønt. Ok, vejret har ikke rigtig været med os, men det er bare som om, at det ikke gør så meget når man er i et sommerhus. En varm trøje og et par gummistøvler, så kører det.

Det er nærmest terapi for sjælen når man kommer derop synes jeg. Væk fra stress og jag og helt ned i gear med ro, smuk natur, gåtur ved skov og strand og Ild i pejsen, mad fra grill og kirsebær fra træet i haven.

I går var vi for første gang på bondegårdsbesøg. Det var en oplevelse for os alle. Der var så meget at kigge på, og da Saxo lige fik set dyrene an, synes han at de var et hit (jeg selv var lidt bange). Haha. Han fik klappet stort set dem alle. Får, grise, heste, hunde, små kattekillinger, ællinger og kaninunger.
Vi fik også en traktortur rundt på markerne og gjorde stop for at fodre nogle køer. Saxo ved at en ko siger “muuuuuuh”, så det det ord hørte vi et par gange eller 10 i løbet af turen ; )

P7260500

^^^ Olde og Saxo som har det tætteste bånd. Elsker elsker elsker!

P7250345Untitlked-1 P7250315 P7260450

^^^ Mit nye yndlingsbillede <3

P7250323 P7260422 P7260512 P7250228 P7250284 P7250308 P7260406 P7260453 P7250311 P7260507 P7260468 P7250343 P7250276

^^^ Intet slår vandpytter når man er halvandet år, intet.

P7250338 Untitledjjjj-1 P7250332 P7260430 P7250280

Det bedste ved vores lille tur var, at se min familie sammen med Saxo. De ser ham ret ofte i forvejen, men det giver alligevel noget, sådan at være sammen fra morgen til aften i flere dage i træk. Min far er så god til børn og kan lege med Saxo, som ingen andre kan. De er helt tossede med hinanden de to. Det er så sødt.
At se dem man elsker, elske ens barn så højt, er den bedste følelse og det gør en mor meget, meget glad! : )

Tak for denne gang, sommerhus : )

Nu står den på et par lidt travle dage for vores vedkommende. Der skal lige være styr på det sidste, så vi på torsdag, kan smutte på ferie med god samvittighed. Derudover skal jeg også have købt de sidste ting ind til ferien. Er virkelig i tvivl om hvor meget jeg skal tage med. Man tager jo altid for meget med, ikke? Hvis I har gode tips til at rejse med en på halvandet, så hold jer ikke tilbage : )

20 kommentarer

 • Hej smukke 🙂

  Vi var jo afsted til Egypten med Vega i april, og det jeg synes var hårdest (fordi det er hårdt at sidde stille på mindre end 1 kvm med en vildbasse), var flyveturen, selvom det gik rigtig godt! Jeg kan anbefale at købe en masse klistermærker, hehe. Hun brugte meget lang tid på at tage dem af og sætte dem på sædet foran, og tage dem af igen og gentage det 150.000 gange 😉 Vi havde også købt figenstænger, rosiner og alt sådan noget, som hun kunne spise undervejs og underholde hende med. Hun fik det især når vi lettede/landede, for at undgå tryk i ørene. Vi havde også hendes dyne med i flyet, så hun kunne ligge godt og sove henover min kæreste og jeg. Ehm.. Ellers så bare husk en masse bleer og svømmebleer!

  Håber I får den skønneste tur!

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Klistermærker sikke et fantastisk tip! Det tror jeg Saxo vil kunne bruge lang tid på! 1000 tak smukke dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig tur 🙂 Hvor er Saxos gummistøvler fra? De ser ud til at være gode og brede oppe for oven. Har svært ved at finde nogle, der ikke er for små for oven ved læggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Rejse med halvandet: drikkedunk, sovebanse og egen dyne, skumklude (alle vådservietter er fyldt med parfume mm i udlandet!), kuffert med legetøj, havregryn. Værelser er også godt hvis I skal på Vandreture. God rejse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Hov, det skulle stå bæresele – ikke værelser!;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Det bedste råd, jeg ville have givet mig selv, første gang vi var på tur med baby er ikke at fokusere så meget på barnets søvn. Deres rytme bliver alligevel helt skør af at være på ferie og vi endte med at bruge ALT for meget energi på at fokusere på at hun skulle sove, selvom hun ikke altid lige kunne finde id f det i varmen, nye omgivelser osv. Det skal jo nok gå alligevel – så sover de bare lur lidt senere eller går tidligere i seng;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Godt råd. Jeg har tænkt det samme. Her de sidste par måneder synes jeg også, at jeg kan mærke en stor forskel i Saxos søvnrytme, som ikke ligger så fast som den altid har gjort. Det er virkelig rart, og gør at vi sommetider kan lave noget og først komme hjem f.eks kl 20, hvor vi før i tiden altid skulle være hjemme aller senest kl 18.30, så Saxo kunne ligge i sin seng præcis kl 19.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tror virkelig Saxo ville hade at sidde i en bæresele, så vi springer vandreturen over. Men tak for de andre råd. Havregryn havde jeg ikke selv tænkt, men de skal klart med : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tag havregryn med hjemmefra hvis han spiser det til morgenmad. Har boet i spanien og det er svært at opdrive 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Godt tip! Han spiser altid havregrød til morgenmad, så det ville være katastrofalt at komme afsted uden. 1000 tak! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvilket område har I sommerhus? Vil nemlig gerne leje et og kommet væk fra København et stykke tid. Er i gang med at skrive og det kræver tid og ro omkring mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det ligger nordpå oppe ved Asserbo og Tisvilde. Der er skønt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke skønne billeder. Man fornemmer virkelig hyggen og sød ide med grenene på snoren. Det må da ud i glashuset herhjemme 😉 Jeg er sikker på, at du har tjek på den rejse med Saxo, men kan anbefale en lille kuffert/taske med små nye ting til selve turen. Evt. små indpakkede gaver hvis han er til den slags. En pixibog, rosinæske osv. (og husk også til hjemturen). Flere sæt badetøj/soldragter så han kan få tørt på efter en tur i vandet. En god drikkedunk til når I er på tur. Her er vi fan af de der kanelknækbrød til stranden/når man er på tur og lignende. Det bliver de også tørstige af og hjælper med til at få nok væske i varmen. De er nemme at have i tasken, bliver ikke vildt ulækre i varmen og er lidt mere lækkert end en riskiks og ikke helt så usundt som så meget andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det er ret fint, ikke? Min forældre er skide gode til sådan noget.

   Tak for dine tip, jeg må fluks ud og købe et sæt badetøj mere. Eller måske jeg kan købe dernede i stedet : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Youblush blog har lige skrevet en miniguide til at rejse med en på 1,5 år til et varmt sted, hvis du ikke har set det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Hold kæft det er sødt, det med Saxo og kaninerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hehe ja, men det er ikke Saxo. Det er min venindes datter : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske er det bare ikke for mig