In the mood

Ting jeg ikke forstår:

P6030048

Hermed lidt ting jeg ikke forstår, sådan en mandag formiddag. Ps. Det er skrevet med et smil : )

Snapchat…. Ej hvor er det dumt. Jeg har givet det flere chancer, men har måtte erkende, at det bare ikke er mig. Folk sender jo de mest ligegyldige snaps og det absolut eneste det bidrager til er stressniveauet i min krop, hver gang der kommer en notifikation om et nyt dårligt billede. Fra i dag af er jeg 100% færdig med Snapchat og appen er slettet.

Kontaktlinser.. Jeg har for nylig fået tjekket mine øjne, og den er helt gal (jeps jeg er ved at blive gammel). Under 40% syn på det ene øje, grundet en bygningsfejl, og temmelig nærsynet (var det vist nok) på det andet. Først bestiller jeg et par kontaktlinser, men da jeg skal prøve dem på, går det op for mig hvor besværligt det er. Jo jo, jeg kunne nok lære at gøre det hurtigere, men det er helt sikkert, at jeg aldrig vil få dem brugt.
Det blev til et par smarte briller i stedet ; )

At det ikke bliver nemmere for mig at løbe en tur. Efter 5 løbeture a ca 5 kilometer, burde det så ikke føles lettere nu? Eller det mig der er for utålmodig? Jeg pruster og stønner og kan næsten ikke få vejret. Håber vitterligt aldrig, at jeg møder nogen af jer på min vej ; )

Bloggere som følger en hel masse profiler på IG, kun med formålet, at få flere følgere. Hvorfor? Det er da langt sejere, at have få ægte følgere man kan bruge til noget, fremfor en masse ligegyldige followers, bare for at få det til at se smart og stort ud. Jeg forstår det simpelthen ikke.

At chokolade feder… Hvorfor gør det det? Suk.

Min dumme iphone… som taber strøm ultra hurtigt og som gerne skal oplades 3-4 gange om dagen. Godt jeg lige har fået en ny telefon!! : )

Håndværkere i min gård… 
som vækker mit barn midt i den altafgørende middagslur. Ihhhhh!

 

 

9 kommentarer

 • Simone

  Det gælder bare om at have de rigtige venner på snapchat, tror jeg! Jeg har måtte sige til nogle venner, at jeg altså ikke gider have 6-7 snaps om dagen af deres kaffe eller bog.
  Men fx sender min kusine ofte snaps af hendes lille søn, og det er altså lidt hyggeligt at følge med, når man kun har mulighed for at se ham et par gange om måneden <3 men ved godt hvad du mener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seli

  Må man spørge hvad for en ny telefon du har fået? Overvejer hvad mit næste køb af tlf skal være, fordi den jeg har nu taber også strøm enormt hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår heller ikke snapchat. Det er mest af alt bare irriterende, men havde faktisk slet ikke tænkt på, at jeg ‘bare’ kunne slette app’en 😛

  Og jo, det bliver nemmere at løbe på et tidspunkt. Prøv fx 10-20-30 løb, der er super effektivt og giver hurtige resultater, men pas også på med ikke at presse dig selv for hårdt i starten, så du ender med en skade 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er så meget med på Snapchat!

  Har selv været storforbruger, men har fornylig slettet app’en. Det gik op for mig, at det eneste, det handler om, er, at ligge “se mig, se hvad jeg laver, se et spændende liv jeg har”-billeder op. Bevares, så kan der komme et sjovt snap indimellem, men det gør ikke andet end at drille FOMO’en. Og jeg forstår slet ikke de (mange) bloggere (og generelt kendte), der spreder deres Snapchat for alle vinde. Altså, hvor stort et behov kan man have for, at ligge sit liv til offentlig skue???!!

  Nå, lidt mandags-surhed herfra. Normalt er jeg et meget rummeligt menneske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det er simpelthen så rigtigt det, du skriver, om Snapchat! Jeg føler også et pres for hele tiden at tjekke nye snaps og får dårlig samvittighed, når jeg ikke svarer på dem!
  …Løbeturer kan også være lidt af en stressfaktor. Jeg løber udelukkende, fordi jeg ved det er sundt og for at holde konditionen. Kan dog mærke, at jeg har forbedret mig en del ved at kombinere det med andre træningsformer som fx cykling og HIIT (høj-intensitets-interval-træning) 🙂 Intervalløb og bakkeløb kan gøre underværker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er skægt med de linser, for jeg kan huske hvor besværligt det var da jeg som 12-årig fik dem først – og da min søster fik dem måtte jeg hjælpe hende med at få dem ud de mange første dage – hov 🙂 Anyway – der findes så mange fine briller, så vil glæde mig til at se det 🙂 (men jeg slipper dulme ikke mine linser 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  mennesker generalt der vækker ens barn med larm!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I hear you!

  Snapchat, det magter jeg simpelthen ikke! Og det med løbeturene? Jeg kan ikke engang give dig håb, for jeg når altid at give op inden det bliver nemmere, hvis det altså nogensinde bliver det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the mood