Mallorca og at rejse med et barn på halvandet

Everydaylife

unnamed-2 Untitleddd-1

Wauw er det allerede fredag? Ugen er vitterligt fløjet afsted og døgnet har simpelthen ikke nok timer. Det er sådan det føles for mig.

Jeg vil gerne fremhæve nogle ting jeg har lavet den sidste uges tid og jeg vil starte med sidste fredag, hvor jeg var inde og se filmen “Sommeren 92”, som havde premiere i går. Mette Maries mand Jon spiller Kim Christofte i filmen og det var hende der havde inviteret.
Filmen handler, som navnet nok afslører, om dengang i 92′ hvor Danmark vandt EM! Jeg var fire år på daværende tidspunkt, så jeg husker intet. Men det gjorde nu ikke noget for min oplevelse af filmen. Måske var det kun til det bedre, da jeg absolut ingen forventninger havde. For mig var filmen sjov og spændende, men også virkelig sørgelig – noget jeg slet ikke havde regnet med. Kim Vilfort’s datter havde på daværende tidspunkt cancer, hvilket der i filmen var sat ret meget fokus på. Jeg kunne slet ikke håndtere det og tudede simpelthen, så både Trine og Mette Marie måtte tage mig hånden. Pinligt, men bare tanken om børn der er syge, er forfærdelig. Pyha. Så mine øjne var godt våde da vi kom ud af biografen.

Jeg vil helt klart anbefale filmen, også til de der ikke er fodboldinteresserede. Den skal bare ses!

Untitlxxed-1

Efter filmen smuttede jeg forbi beauty PR’s sommerfest og spiste en seriøst god vegetarhotdog og lavede fjollede ansigter med Irina. Det er meget typisk mig efter en enkelt cocktail ; )

Untitleddd-1

Så har jeg spist jordens lækreste brunch på Nimb. Gør jer selv den tjeneste at prøve det. Det var simpelthen overdådigt. Hjemmelavet nutella, hjemmelavet ketchup, østers, røræg med trøffel osv osv. Jeg drømte lidt om at holde vores bryllup der, indtil jeg fandt ud af, at det vist nok koster 300.000 kr. Så var det ligesom lidt ligemeget ; )

Samtidig kiggede jeg nærmere på Maria Nilas nye stylingprodukter. Maria Nila er svensk, vegansk og vildt lækkert. Jeg er allerede stor fan af hendes shampoo og balsam (og denne colour refresh), så mon ikke også stylingserien, vinder?

Untitldded-2 Untssitled-1

Og det blev da vist en rodet omgang herfra. Nu vil jeg vende tilbage til arbejdet, så jeg kan holde weekend med god samvittighed. Håber I får en god én x

Ps. Husk at I stadig kan deltage i min konkurrence om en middag for 2 (værdi 2000 kr)! Jeg finder en vinder på søndag. Deltag HER.

2 kommentarer

 • Kirsten

  Hej Emili,
  hvor er billederne af Saxo og alle snorene taget henne? Det ser super fint og spændende ud.
  God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   En “kunstudstilling” på Sankt Thomas plads på Frederiksberg allé. Virkelig fint og et besøg værd : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca og at rejse med et barn på halvandet