Home Sweet Home

Morgen

IMG_9250_2

Godmorgen til jer.

Klokken er 9.00 og C og Saxo er lige smuttet ned i vuggestuen.
Jeg har lavet mig endnu en friskpresset grøn juice og glæder mig allerede til frokosten (not) , som igen består af suppe. Ej, det er faktisk slet ikke så slemt og uden at afsløre for meget, kan jeg godt fortælle, at det indtil videre går helt efter planen. Jeg vejer mig hver morgen og skriver alt ned jeg spiser i løbet af dagen, så jeg tænker at komme med en lille update, når jeg på et tidspunkt vælger, at nu er det nok suppe for denne gang : )

Ud over arbejder, har jeg nogle spændende ting på programmet i dag. Jeg skal bl.a ind til en fitting før det photoshoot, som jeg skal være med til på torsdag. Jeg har aldrig gjort sådan noget før og jeg er bestemt ikke særlig god foran et kamera, så er faktisk en smule nervøs. Men nogle gange må man bare tage de chancer der kommer til en, ikke?

Så skal jeg ind og kigge på diamanter. Men meget mere om det senere : )

Slutteligt skal jeg ses med alle mine skønne veninder i aften. Det er blevet tid til vores månedlige “tirsdagsgryde” og jeg glæder mig sådan. Det bliver dog en udfordring for mig, da gildet plejer at indeholde en masse lækker mad med dertilhørende vin. MEN jeg kan godt klare det og har allerede skrevet til værten, at hun ikke skal tænke på mad til mig. Jeg er super motiveret lige nu.

Vi snakkes ved x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home Sweet Home