Everydaylife

Udvikling

P8300897
P8300875

Hermed lidt billeder fra vores søndag eftermiddag, som efter (en dejlig lang) middagslur blev brugt på en gåtur op og ned af Frederiksberg Allé. Eller det vil sige, vi gik og Saxo løb/cyklede på sin løbecykel, som jeg købte til ham inden vi tog på ferie. Han har først taget den i brug nu her og det kører bare for ham + han er viiiirkelig glad for den. Så glad at han bliver ret hidsig, hvis man prøver at tage den fra ham. Det dummeste man kan gøre er helt klart, at lade ham køre på den lige inden han skal sove lur, dét gør vi ikke igen ; )

Hold nu op det går stærkt med udviklingen nu, det er helt vildt. Hver dag er der nye ting han kan, nye måder han opfører sig på og nye ord han kan sige. I morges sagde han juice for første gang. Det er lidt skørt, for vi ved jo alle at de kommer til at tale en dag, men der er noget helt specielt over de første ord. Det er vildt.

P8300904
P8300909

^^^ Han er virkelig glad for hunde. Hver gang han ser en, siger han “Vov Vov”, bøjer lidt i knæene og stikker hånden frem. Virkelig sødt. Heldigvis har han også meget respekt for dem. Det er vigtigt, for det er jo ikke alle, der kan lide at blive klappet – og slet ikke af børn, som måske ikke er så forsigtige.
Mine forældre har en skør skør hund (undskyld mor, hvis du læser med nu), som ikke er bleg for at snappe, hvis man aer hende et sted hun ikke bryder sig om. Hun ser virkelig sød og fredelig ud, men hun er no go – i hvert fald for fremmede børn – derfor ved jeg hvor vigtigt det er, at man spørger ejeren, om man må klappe hunden, inden man bare lader sit barn gøre det.

P8300921

^^^ Kunst på Sankt Thomas plads, så fint!

P8300941 P8300901P8300924 Untitled-1

Saxo 20 måneder (lige straks) og følgende hitter virkelig: Alle slags biler, løbecyklen, den lille scooter, Wheely bug, alle dyr, Ramasjang (yes endelig!!), høj musik, at køre i bil, at hoppe i vandpytter, vuggestuen, smoothies i alle afskygninger, rosinboller fra lagkagehuset, kildeture, at hoppe fra kanten i svømmehallen og alt der er vildt.

Jeg prøver i øvrigt ihærdigt at lære ham at sige mor, men han vil absolut kun sige far.. Tak for det, skat!! Jeg elsker dig, alligevel ; )

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everydaylife