Om offentlig transport + Bobles

Dage der flyver

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mine dage flyver afsted og jeg kan slet ikke følge med. Det er ikke negativt, selvom jeg gerne så at døgnet havde langt flere timer. Jeg er glad og lykkelig helt ned i maven og det er det vigtigste.

Jeg har mange ting jeg gerne vil fortælle om her, men jeg er håbløst bagud på denne blog. Sådan er det nogle gange og det er helt ok. Jeg kan dog starte med at fortælle, om det seneste der er hændt os.

I går tog Saxo og jeg os en herlig fridag og jeg havde samtidig booket en tid hos dygtige Maria Franck. Jeg har længe fulgt hendes smukke univers på Instagram, og slog hurtigt til, da jeg så hun annoncerede, at hun skulle en tur til København.  Jeg har aldrig fået taget billeder af Saxo hos en fotograf før, mest fordi jeg har forbundet baby og børnefotografi med noget meget opstillet noget, som slet, slet ikke er mig. I ved sådan noget ala dette haha.
Men Marias unviers er jeg forelsket i. Synes virkelig at den dame, som i øvrigt er virkelig sød og nærværende, kan noget rigtig, rigtig godt med et kamera.

Efter det lille og hyggelige shoot, som varede en halv times tid, sendte hun mig ovenstående billede, som et lille sneak peek. Jeg synes det er vildt fint og jeg glæder mig sådan til at se resten af billederne.

Jeg håber I nyder torsdagen. Jeg (prøver) at få arbejdet ordentligt igennem og senere skal C og jeg til vores første forældremøde i vuggestuen. Meget voksent, men jeg glæder mig sgu : )

3 kommentarer

 • Malene

  Sikke et dejligt foto! 🙂
  Og hvor skønt jeg ikke er den eneste mor, der har det rigtig svært ved det der mega opstillede og stylede babyfotografering!

  Må jeg spørge hvordan du “fandt” ud af hun kom til Kbh og fik det booket?
  Det kunne være fantastisk med nogle naturlige og flotte billeder af min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Virkelig smukt billede! Og jeg som gik rundt og troede det kun var mig der havde det anstrengt med den type babybilleder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er virkelig det skønneste billed! Må man spørge hvad du har givet for sådan en skydning?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om offentlig transport + Bobles