Dage der flyver

Kagestuen 43 og bryllupssnak

IMG_8914

Godaften i stuerne. Jeg håber I har haft en dejlig weekend? : ) Jeg kan næsten ikke overskue, at det allerede er mandag i morgen. For min skyld måtte denne weekend gerne vare bare lidt længere..
Den har ellers været god min weekend og i går blev smukke og dejlige Mette gift med sin Kasper. Terese, Christina og jeg var med i kirken og hold nu op hvor var det smukt og rørende. Jeg kan mærke, at jeg for hver dag der går bliver mere og mere tændt på idéen om, at gå all in og holde et stort og flot bryllup, hvor det hele bare spiller. Uha hvor jeg glæder mig!

Efter vielsen smuttede pigerne og jeg hen på Kagestuen 43, der ligger i Nordre Frihavnsgade. Det er et kært familiemedlem, som har åbnet det lille og vildt hyggelige kagested og HAN LAVER SIMPELTHEN DE LÆKRESTE KAGER. Så befinder I jer en dag på Østerbro, er Kagestuen helt klart et besøg værd.

Over kagerne og kaffen gik der bryllupssnak i den, og jeg blev enig med mig selv om, at jeg vil have en weddingplanner. Det lyder måske lidt over the top, men jeg har været til så få bryllupper i mit liv, at jeg ikke rigtig har nogle erfaringer med hvad der fungerer og hvad der ikke gør på sådan en stor dag. Lidt hjælp fra en professionel ville kun være godt.  Næste skridt bliver at finde en location. Jeg kan forstå, at vil man have fat i et dejligt sted, skal man være hurtigt ude. Vi har et sted i tankerne, men jeg er ikke sikker på, at det bliver der. Vi må se hvad der kan lade sig gøre. Ligger du inde med tippet om det skønneste sted at holde bryllup, så hold dig ikke tilbage med at give det videre : )

Nu vil jeg hoppe i seng. Jeg er simpelthen så træt x

8 kommentarer

 • Kan varmt anbefale min storesøster som bryllupsfotograf. Hun er vanvittig dygtig 🙂
  Se mere på hendes facebookside: https://www.facebook.com/svanberggrath?ref=ts&fref=ts (hendes website er vidst under ombygning, men den hedder: http://www.svanberggrath.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre kager 🙂 Og lyder spændende med en weddingplanner, tror ikke sådan en, er en dum idé på sådan en stor dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nå ja – og hvis du ikke allerede er gået i gang med at bryllupsblogge den så vil jeg lige anbefale mine favoritter: http://www.stylemepretty.com, http://www.greenweddingshoes.com, http://www.rockmywedding.co.uk, 100layercake.com og selvom den efterhånden er gammel: http://www.prettychicblog.dk + at finde inspiration i bryllupsfotografierne hos mine danske yndlingsfotografer: weddings.thinkfoto.dk og http://www.amandathomsen.com 🙂 oooog så lige en svensk favorit: 2brides.se

  Enjoy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Emilie! Hvor er det dejligt for jer at i skal giftes 🙂 Jeg er nød til lige at kommentere på den der med bryllupsarrangør.

  Jeg nåede selv frem til samme konklusion – og havde også en bryllupsarrangør i cirka 5 minutter. Hun var dygtig nok, men jeg tror virkelig man skal overveje hvad det er man gerne vil have ud af det. Vi endte i stedet med en “projektleder” på bryllupsweekenden. Vi hyrede simpelthen en god bekendt med erfaring i eventafvikling til at lede hele showet fra torsdag aften til søndag aften. Vi mødtes med hende 2x inden og briefede hende på alle leverandørerne, tidsplanerne, etc og ja, så afviklede hun simpelthen det hele. Det gav os mulighed for selv at styre alt mht planlægningen, men samtidig slappe af i dagene op til og læne os fuldstændig tilbage og bare nyde selve dagen! Det fungerede perfekt for os!

  En bryllupsarrangør er en ret væsentlig budget-post og vi oplevede at hun havde mange “favorit” leverandører som hun pushede for at vi skulle bruge. Jeg oplevede at vi faktisk selv kendte til mange gode leverandører via vores netværk (lidt a la din kage-kontakt) hvor vi selv kunne aftale bedre priser. Hun havde selvfølgelig også mange gode ideer, men altså, mit eget pinterest board var allerede godt fyldt – og såååå meget originalt og nyt kunne hun heller ikke bidrage med. Jeg tænker også umiddelbart at du selv er ret stilsikker ift hvad du kunne tænke dig? 🙂

  Men igen, det kommer jo helt an på hvad ens behov er! Held og lykke med planlægningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Sørg ihvertfald for at finde et sted man må være hele natten. Det er ikke noget mere ærgerlugt, end de bryllupsfester som bare tegner til at blive årets fest og så kl 1 kommer natmaden og kl 2 er det tak for i aften.
  Det bedste bryllup jeg har været til blev holdt på en feriekoloni langt ude i en skov. Efter at have danset til et gedt band hele natten, sad kl 5 om morgenen og spiste hotdogs med brudeparret og hørte skoven vågne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været til bryllupsfest på Josty. Så lækkert og tjekket. Og mit eget holdt vi på 1. th. Begge steder kan anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis der ikke skal spares på noget, vil jeg tippe om Holckenhavn Slot. Fantastisk smukt sted i dejlige omgivelser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg blev gift for én uge siden…du kan godt glæde dig:-)
  Vi havde den bedste dag, som selvfølgelig var pga kærligheden og at vi var omgivet af vores helt igennem fantastiske venner og familie.
  Men derudover var rammerne også noget nær perfekte (for os). Vi havde lejet Charlottenlund Fort, hvor de stod for det hele. Fantastisk mad, ejeren (Kasper) og tjenerne var professionelle til fingerspidserne og fed lokation. Og så må man blive der så længe man har lyst! (Bemærk at mange steder skal musikken slukkes kl 02.00) . Vores fest sluttede kl 05.00. Jeg ville selv stå for menukort, bordkort mv, og det var helt fint. Derudover har de en smadder dygtig blomsterdekoratør tilknyttet, som faktisk også stod for min brudebuket. Hun lavede det fineste “markblomst-natur-tema” i en masse glasvaser på bordene.
  For en aftalt pris fik vi hele stedet for os selv. Det kan ikke anbefales nok! Ha ha, jeg kan blive ved med at skrive om det!!
  Held og lykke med bryllupsplanlægningen. Selv om det er stressende til tider, så husk at nyd det. Kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dage der flyver