Hverdagen

Lørdag

P9060990P9060973

Vi er super heldige i forhold til, at vi kan nå mine forældres lejlighed på bare få sekunders gang fra vores. Og det benytter vi os af. Det er dejligt nemt og meget afslappende, for man behøver aldrig aftale at ses, man kommer jo bare lige forbi. Nogle gange bliver man tyve minutter og andre flere timer. Ofte går jeg forbi med Saxo når vi går hjem fra vuggestue, og så hygger vi lidt enten i gården eller i deres lejlighed. Sommetider bliver vi og spiser med.

I søndags efter Saxo havde været i svømmehallen med min far og sovet sin middagslur, købte jeg en gulerodskage og gik op og sagde hej. Saxo smagte et par bidder, men var meget mere interesseret i sit æble (er han virkelig mit barn)??! ; )

Lagkagehuset’s gulerodskage er i øvrigt til at dø for. Seriøst, prøv den!


P9060987

^^^ Verdens dejligste barn og heldigvis min

P9060988
P9060966
Untitlsssed-1

IMG_0156

^^^ Han er blevet så glad for at læse bøger. Alt for kært.

P9061022 P9061021

^^^ Kys kys <3

Rigtig dejlig lørdag til jer!
Her står den på lidt forskellige hyggelige ting. Saxo skal i teatret med sin oldemor (er meget spændt på at høre hvordan det går, især når man tænker på hans energiniveau, som ikke just egner sig til at sidde stille i et teater, haha), vi skal allesammen en tur i skoven og så står den på middag hos mine forældre i morgen x

1 kommentar

  • Åh hvor jeg du misunder jer, at have (bedste)forældre så tæt på. Det må være så dejligt for alle parter <3 god weekend til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagen