Lørdag

Om offentlig transport + Bobles

IMG_0258-(2)

Jeg er virkelig ikke særlig god til offentlig transport. Jeg synes overhovedet ikke, at det er spor skønt at sidde i en overfyldt bus eller endnu værre, i et ildelugtende tog. Heldigvis for mig, bor jeg i byen, hvilket gør det nemt at cykle stort set alle vegne. Og skal jeg ekstra langt en dag, har vi en jo bil.

I tirsdags skulle jeg en smuttur til Amager, grundet et Bobles arrangement. Saxo skulle selvfølgelig med, og tanken om, at cykle med ham i regnvejr, var alligevel lidt for uoverskuelig for mig.

Derfor allierede jeg mig med min yndlingsblogger Trine (og Alfred) og sammen havde vi aftalt at mødes på Forum Metro, hvor vi så ville køre mod Amager.

Jeg hentede Saxo kl 15 og med ham placeret i klapvognen tog vi bussen til Metroen. Det gik så fint, og Saxo synes det var sjovt og spændende, at kigge på alle de mange mennesker i bussen.

Da vi nåede metroen (og Trine og Alfred) var han i højt humør. Metroen kom med det samme og glade gik vi ind, for dog blot at få af vide over højtalerne, at der var tekniske problemer og at vi skulle ud igen. Derefter ventede vi i 10 minutters tid inden vi erfarede, at metroen slet ikke ville køre. Super..

Se det er b.la lige præcis derfor jeg ikke gider offentlig transport. Baaahh ; )

På det her tidspunkt var Saxos tålmodig allerede brugt op.. Det var ikke som dengang han var baby, hvor jeg nemt kunne distrahere ham. Har han først sat sig noget i hovedet nu (såsom at han ikke vil sidde i sin klapvogn), så er der bare ikke noget at gøre. Alfred, som er præcis et år ældre end Saxo, var en del mere medgørlig og kunne godt forstå, at metroen var dum, og at vi nu måtte finde en anden løsning.

Os op og ringe efter en taxa, som kom efter 20 minutter. Heldigvis nåede vi til det fine Bobles arrangement – kl 17 – kun en time forsinket ; )

Da vi skulle hjem, var C heldigvis så sød at komme ud og hente os alle fire i bil og hurra for det. Det begyndte nemlig at regne, lyne og tordne meget voldsomt.

Alt i alt en skøn, sjov og lidt hektisk dag : )

Ps. Bobles har udvidet sortimentet med en ekstra stor donut i fire flotte farver samt en donutgynge, som I kan se på billederne herunder : ) Jeg siger jer, det var PARADIS for Saxo at boltre sig i det der. I vores næste hjem, må der indrettes et helt rum kun med Bobles. Intet mindre kan gøre det ; )

IMG_0063-(2)
Untitled-1

Jeg håber I nyder jeres lørdag!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag