Tirsdag

Efterårssyge

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg er blevet godt og grundigt efterårssyg (hov det er vist ikke et ord)?! ; ) Jeg har haft ondt i halsen siden lørdag og nu er den helt gal, med løbende næse og varm pande. Dagen i dag er derfor blevet brugt under dynen med computeren foran mig. Saxo har holdt en fridag fra vuggestuen og har i stedet hygget ude hos sin farmor. Ret belejeligt for mig, ikke at skulle ud i kulden for hverken at bringe eller hente ham. Han kommer hjem her til aftensmadstid og så er jeg ellers den der skal tidligt i seng i aften.
Det er rart med sådan en tvungen hjemmedag, hvor man ikke skal foretage sig ret meget. Til trods for min tilstand har jeg dog virkelig fået udrettet noget i dag. Jeg er super ustruktureret, hvorfor der altid er et eller andet arbejdsrelateret som kommer bag på mig, men i dag har jeg vist nok fået styr på det meste. Dét er en fed følelse..

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Og nu til lidt boligsnak: Har I set at vi har fået Nur Design på Moodings? Vi er medejere af Moodings, hvis nogen af jer skulle undre jer over hvorfor jeg lige skriver om den shop (ud over at det selvfølgelig ér den fedeste interiørwebshop nogensinde, uden tvivl).
Anyway, vi har fået Nur Design på og jeg er helt vild med de fine bakker, som man eventuelt kan stille sine Nicholas Vahé produkter eller sine Frederik Bagger glas på. Haha ja det var lige dagens interiørtip fra mig ; ) Selv tak.

Kan I have en dejlig aften : )

1 kommentar

  • Anna

    Rigtig god bedring til dig! Min datter på 15 har også lige lagt sig efterårssyg (det er helt sikkert et ord! Ellers er det opfundet nu) på sofaen med feber. Godt det snart er weekend!

    Hilsner Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag