Fysiske billeder, en fantastisk printer + konkurrence

Libero Touch

IMG_7083
Annonce/Libero

Vi bruger Libero til S og har faktisk gjort det siden han blev født, kun afbrudt af en periode hvor min farmor insisterede på at købe nogle, i øvrigt ganske udemærkede, bleer i Aldi til os. Jeg tænker, at de fleste bleer nu til dags fungerer ret godt? Men der er alligevel en forskel på komfort og på hvordan bleerne føles. Altså hvor bløde de er. Det er i hvert fald helt klart min oplevelse.

Vi har i længe brugt Liberos Up&Go, som jeg virkelig elsker. Jeg synes det er så meget lettere lige at hive dem op, 1-2-3 så sidder de perfekt som de skal. Nemt. Og så sker der aldrig uheld med dem.

Libero har netop lanceret deres nyeste ble “Libero Touch”, som også fås som en bukseble og som er af ny og finere kvalitet, hvilket betyder en ble som ultra blød og som giver en rigtig god pasform, pga dets formbare materiale.
Vi har testet dem på Saxo og de er helt perfekte i min optik. Ekstremt bløde, lækre, ingen uheld.

Untitled-1

Det er jo så sindssygt vigtigt, at en ble er så behagelig som muligt for barnet at have på, eftersom den er på i rigtig rigtig mange timer hver dag.

Vi er fan herhjemme.

Dengang jeg blev født i 1988 fandtes der vist ikke det helt store bleudvalg. Med Liberos såkaldte Throwback, kan I indtaste jeres eget + jeres barns fødselsår og se, hvor meget der har ændret sig. Det er lidt sjovt, det kan I gøre lige her.

Hvilke bleer bruger I til jeres børn?

   

2 kommentarer

 • Christina

  Okay, er helt cool med annoncer, de skal til for at bloggen kan leve. Men dine sidste fire indlæg er alle reklamer? ! Hvor blev Emilie af??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Christina

   Jeg er skam lige her : ) Lige præcis – annoncer skal til for at bloggen kan leve – og nogle gange er der mange, andre gange færre. Sådan er det. God weekend x

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fysiske billeder, en fantastisk printer + konkurrence