Truly Blond

Om bryllup

IMG_2030

Vi har muligvis fundet STEDET til vores bryllupsfest. Men det er kun måske, så jeg holder tæt med det lidt endnu. Jeg håber det lykkes. Det har været lidt af et arbejde og jeg er i chok over, at man skal være så hurtigt ude i forhold til booking af lokale. I hvert fald hvis man ønsker at holde bryllup i august eller september. Det er vanvittigt, men det er jo også to populære måneder. Stod det til mig holdte vi jo gerne et efterårsbryllup sådan i oktober eller november. Men C ville helst have et sommerbryllup, så nu er vi gået på kompromis og lader det hedde midt september. Det er så fint for mig : )

Det er godt nok lidt mere omstændigt, end vi lige havde regnet med sådan et bryllup og lige nu bakser vi med gæstelisten, som om muligt er det sværeste. Man vil jo gerne kunne invitere alle med, men med den omgangskreds både C og jeg holder os, er det simpelthen umuligt. Løsningen bliver vielse og reception for mange og middag og fest for de nærmeste, som alligevel løber op i at blive et pænt antal personer. Pheeew (godt vi er gode til at spare op herhjemme, eller noget lol).

Det bliver så godt og jeg glæder mig helt vildt. Men jeg er stadig ikke sådan helt oppe at ringe. Ikke endnu. Jeg har en del andre ting på hjernen end hvordan vores bryllupskage skal smage eller hvilken kjole jeg skal have på. Men det skal nok komme som månederne skrider frem, det ved jeg.

Forleden læste jeg Cathrines (som også skal giftes) virkelig fine indlæg og jeg tager viiirkelig hatten af for den skønne kvinde, som jeg også kender privat. Jeg synes I skal læse indlægget, som overordnet handler om hendes følelser omkring hele det her bryllupshalløj og hvorfor det betyder så meget for hende som det gør.

Vi er vidt forskellige på det område, Catrine og jeg. For mig betyder, det at Casper har friet selvfølgelig rigtig meget for mig og jeg er lykkelig over det. Men jeg har aldrig haft brug for en ring for at føle, at Casper elskede mig eller ville mig 100%. Det har jeg vidst længe. Også længe før vi fik Saxo. For mig og for os bliver ingenting anderledes efter brylluppet (udover at jeg glæder mig til at kunne sige “Min mand” når jeg omtaler ham hehe). Jeg tænker egentlig heller ikke at brylluppet bliver “den bedste dag i mit liv”. Jeg tænker at det bliver en fandens fed fest og smuk dag, som jeg vil huske i mit hjerte for altid,

Jeg har aldrig forstået hvorfor folk absolut skulle gå SÅ meget op i et bryllup. Jeg har tænkt, hallo burde I ikke fokusere på at have en dejlig hverdag sammen. Det er da ligemeget, om man er gift eller ej? Det ændrer ikke noget i forholdet. Jeg har heller ikke forstået hvorfor nogen absolut ville vente med børn til efter brylluppet. Jeg synes det var så gammeldags en tanke.

MEN Cathrines indlæg viser bare, at folk og forhold er så forskellige som noget kan blive, og at der er en grund til alt. Vi har alle vores at tumle med og jeg synes det er så flot, at Cathrine åbner op for sådan en følsom ting. Nu har jeg i hvert fald fået en større forståelse for hendes situation og hvorfor et frieri og et bryllup betyder så meget som det gør for hende og sikkert også mange andre. Det giver så god mening for mig og jeg blev virkelig rørt at hendes blogindlæg. ELSKER folk der åbner op.

Det var bare det jeg ville ud med. Jeg håber jeres torsdag har været pragtfuld? : )
Jeg har fået arbejdet igennem efter mine to dage hjemme mandag + tirsdag med Saxo, og dét er noget der gør mig glad. Nå ja og så har jeg været en lille tur i Nyhavn. Det var smukt og regnfuldt xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Truly Blond