Mandag og vindere

Om flyverdragte og vinterjakker

IMG_6950IMG_6953

Untitled-1

Annonce/Reima

Ej nej nej, hvor er det pludselig blevet meget køligt udenfor, hva? Som mor er man altid lidt nervøs for, om ens børn nu har nok tøj på eller om de i virkeligheden har det for varmt. Skal de have termotøj på? Er flyverdragten endnu for varm? Hue? Vanter? And so on..

Vi har ikke givet S flyverdragt på endnu, men termotøjet er i brug, hvorfor vi købte Asli’s gamle sæt for ingen penge forleden. Jeg er all for brugt børnetøj, især sådan et termosæt, brugt få gange og med nærmest intet slid. Det er smart.

Flyverdragt og vinterjakke til Saxo i år er dog nyt og ubrugt. Det er fra Reima, som jeg jo har hørt er det ypperste indenfor overtøj til børn i forhold til kvalitet og komfort. Denne vinter bliver vores første “møde” med Reima og jeg glæder mig meget til at se hvad det kan. Saxo må dog gerne vokse lidt hurtigt det næste stykke tid, for jeg har bestilt både jakke og flyverdragt i str 92 og det er altså liiige det største : )

Nogen der har gode erfaringer med Reima?

3 kommentarer

 • Vi har haft et par sæsoner med Reima til vores piger og har været fuldt ud tilfreds. Til bettefisen har vi købt Ver de Terre som jeg altså også er ret begejstret for. Vi har også købt en str. to, men bassen vejer også nu 14,5 kg og bruger oftest 92 i tøj. Gisp…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Vi havde reima sidste år til vores datter og vi har købt igen i år. Jeg er fuldt ud tilfreds. Den holdt hende varm og tør. Man kan ikke se den er brugt trods den er vasket flere gange. Og så elsker jeg at den ikke er så stor og tyk i det men alligevel varm. De har god bevægelsesfrihed i den.. 🙂 min pige på 2,5 har jeg også købt str 92 tii 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvilken flyverdragt havde Saxo sidste år? Og har du erfaringer med Ver de Terre?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag og vindere