Girls Night In med Baileys

Søndag

have

Efter sådan en uge med virkelig meget fart på, er søndagen i dag tildelt til total afslapning. S er til svømning med sin morfar og Casper og jeg er lige kommet hjem efter morgenmad + en lang slentretur gennem Frederiksbergs smukke gader.
Jeg har tømmermænd (undskylder derfor på forhånd for en rodet tekst) og er ret mast efter en fantastisk fødselsdagsfest for min veninde, som i går fyldte 30 år. Det er vildt at vi er nået hertil, hvor flere i venindegruppen rent faktisk enten er fyldt eller snart fylder 30. Det er også ret vildt, at jeg selv fylder 30 om mindre end 3 år (!)… Vildt på den gode måde altså. Jeg har faktisk intet problem med at blive ældre, og da slet ikke, når jeg som i går erfarer, at os i venindegruppen stadig kan feste, præcis som dengang vi var 20 år og stod på Rust hver weekend og kørte shots ned. I går aftes gik turen dog ikke til Rust, men der var stadig shots indblandet OG en stripper ej at forglemme. Haha det var simpelthen priceless! Jeg er jo en af dem, der ikke er på snapschat, hvilket jeg har det så godt med, men lige i går ville jeg fandme gerne have sendt sådan en snap til alle jer. Det er lidt som om, at det ville være lidt mere OK at gøre fremfor at bruge IG til en video af en pervers male stripper : D

Noget helt andet: Jeg vil gerne vise jer min nye efterårsjakke, som virkelig er fin, og samtidig fortælle at den i dag kan fås med -15%.
Jeg ville oprindeligt have haft jakken i sort, men fik lyst til også at prøve den i lys, og så syntes jeg pludselig, at det fungerede rigtig fint. Jeg har jo så mange sorte jakker alligevel, så i sidste ende blev det den lyse.
Så nu er jeg helt klædt på til efteråret, hvilket er rart, da det godt nok er blevet lidt køligt udenfor. I hvert fald i dag. I kan finde jakken HER og I skal bruge rabatkoden 15TODAY, som ja kun gælder i dag : ) (jeg har jakken i en str x small og synes den fungerer som en normal small)

Jeg vil trille over til mine forældre nu og se om min lille skat er vågnet fra lur, så jeg kan kysse ham.

Jeg håber I nyder jeres søndag x

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls Night In med Baileys