Efterårssyge

Weekend

Untitled-1

God formiddag!! : )

Klokken er 9.30 og jeg er lige kommet hjem fra vuggestuen, hvor jeg har afleveret S. Jeg er helt glad her til morgen, for jeg går nemlig en rigtig god fredag og ikke mindst weekend i møde. Jeg har sørget for at få lavet mit arbejde, således at jeg næsten kan holde fri i dag. Om lidt tager jeg derfor ind til en times Body-Sds + efterfølgende en times meditation – rigtig, rigtig dejlig måde at starte sin fredag på. Derefter har jeg nogle forskellige ærinder i byen. F.eks skal jeg ind og kigge på pænt tøj (jeg trænger sådan til lidt nyt) samt drikke te med en veninde.

I morgen tager C og jeg en tur til Sverige. Vi har booket et lille ophold gennem DuGlemmerDetAldrig og jeg glæder mig helt vildt! Den står på spa, god mad, gåture, hygge osv, bare os to. S bliver passet hos mine forældre imens. Ahhh det bliver simpelthen så lækkert.

Ellers ikke så meget herfra – jo, jeg har sørme fået briller! Haha. Jeg har længe vidst at jeg så ret dårligt på mit venstre øje, hvilket jeg fik bekræftet af en øjenlæge. Jeg har åbenbart en ret slem bygningsfejl på det ene øje og ser også dårligt på det andet. Super… Så i går kunne jeg hente mine nye briller. Jeg synes det er mega underligt at have dem på, hvorfor jeg tror jeg begrænser brugen til når jeg arbejder foran computeren, læser eller ser tv. Det føles som om alle kontraster bliver skruet helt op og jeg føler mig egentlig sådan lidt svimmel når brillerne er på. Måske jeg bare lige skal vænne mig lidt til det?

Må I have den bedste dag! : )

11 kommentarer

 • Anna

  Må give de andre ret: de briller klæder dig. Og havde det på samme måde med mine egne i starten; man er helt tummelumsk. Men snart kan du ikke undvære dem.

  Måtte I have en fantastisk weekend.

  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Lækre briller, de klær dig :-)! Er selv brille abe ;-)! Men ja i starten er man svimmel og kan se kontraster vildt tydeligt. Men det bliver bedre og man ender faktisk med ikke at kunne undvære dem! Øjnene vænner sig nemlig til dem og man får følelsen af ikke og kunne se uden. Er min erfaring. Er det første jeg tager på om morgenen :)!
  Ha en dejlig weekend :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Flotte briller! : ) Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor din fine striktrøje er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Wauw, de briller er virkelig flotte! Hvor er de fra? Jeg er selv på jagt efter nye briller, men har lidt svært ved at finde The One 😉 De der der så cool – og ja, du vænner dig til dem, bare rolig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Brillerne er super flotte! Jeg havde det på præcis samme måde da jeg fik mine briller. Jeg startede også med at have dem på når jeg var hjemme og foran computere, og lige pludselig kunne jeg ikke undvære dem. Jeg har det dog stadig liiiiidt stramt med at have dem på udenfor, føler jeg går rundt i en osteklokke haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det er virkelig sådan det føles – som at være i en osteklokke. Men er det normalt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hej Emilie,

   Jeg har haft briller i maaange år efterhånden og kan fortælle at det er helt normalt i starten. Du skal nok vænne dig til det, det lover jeg. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  De klæder dig da bare så flot Emilie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårssyge