Fredag

Den irriterende familie

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg har det viiirkelig stramt med shoppingcentre, hvorfor jeg altid slår en stor bue udenom. Kan faktisk næsten ikke tænke på noget værre sted at bruge min tid, end i sådan et. I dag var vi dog nødsaget til at besøge Fields, da jeg skulle ud og have en jakke fra Helly Hansen, som har deres flagshop store derude. Jeg tænkte, inden vi tog afsted, OK vi tager det som en oplevelse og tager Saxo med derud. Da vi ankom lyste Saxo helt op og kunne slet ikke få armene ned. Så meget at kigge på, så mange lys, balloner og så mange mennesker. Jeg er helt overbevist om, at han troede han var kommet til en kæmpe legeplads, hvor han bare kunne bolte sig.
Han fik lov at løbe selv ved siden af os, men da vi kom til rulletrapperne, skulle han selvfølgelig holde os i hånden, hvilket var fint. Ramaskriget startede da vi skulle væk fra rulletrapperne. Hold nu op et show. Saxo ville bare fortsætte og fortsætte og stak i et hyl da vi måtte bære ham væk. Pyha. Vi blev pludselig den familie, som andre kiggede på og tænkte: godt mit barn ikke er så hysterisk ; ) Der skal gå rigtig, rigtig længe før jeg igen sætter mine ben i Fields, og da slet ikke med Saxo.
Næste lørdag bliver det en omgang rytmik i stedet for.

Kan I have en dejlig lørdag? Her står den på lidt alene-tid, mens Saxo og C besøger farfar : ) Jeg har lovet at lave lidt lækker aftensmad til drengene kommer hjem igen, så jeg må hellere smutte en tur i Føtex nu.

3 kommentarer

 • Kaja

  åhhhhhhhhhh det er så meget min søn det dér….Skete så sent som igår (igen)… Hvor får de dog det temperament fra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Giver dig ret i at indkøbscentre generelt er uegnede for børn. På den anden side, de skal jo lære at færdes i den verden vi nu har. Med hensyn til meltdowns in public, så må man øve sig i at være ligeglad med omgivelserne mens det står på. Vi begik den fejltagelse med vores søn ikke at være konsekvente med hvornår noget sluttede og vi skulle videre. Derhjemme gik det fint, men når vi var ude blev vi konfliktsky og lavede derfor om på tingene hvilket betød at han hver gang skreg højere og højere. Det var en ond cirkel. Alt endte dog fint og han blev en nydelig velopdragen voksen. En god ting der kom ud af vores fejltagelser, var at vi stod klar med en ganske anden konsekvent tilgang da hans lillesøster kom til verden, og hun blev simpelthen verdens nemmeste barn. Skulle mene at jo mere de er sikre på udmeldingerne, jo nemmere bliver de; desuden var der bare mindre fokus på hendes behov og ønsker. Men Emilie, kender jer ikke – men er temmelig sikker på I aldrig ville kunne kategoriseres som de irriterende forældre der lader stå til. Alle forældre kender det scenarie du beskriver. Dem der siger de ikke gør, husker enten forkert eller har lemfældig omgang med sandheden.

  God søndag.
  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hihi ja du har helt ret. Jeg er har efterhånden prøvet et par melt downs og ærligt, så kunne jeg ikke være mere ligeglad med hvad folk tænker. “Den irriterende familie” var sagt med et smil på læben : )

   Jeg tror også du har ret i at det er virkelig vigtigt at være konsekvent. Børn de har brug for at få vist vejen : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag