Weekend

En weekend i det svenske

IMG_7215
IMG_7205

Halløj! : ) Klokken er 12.45 og jeg sidder I skrivende stund hjemme foran computeren. Jeg har lige puttet S til lur i sin seng. Han holder en fridag med mig i dag for vi skal til min venindes datters fødselsdag her lidt senere, så det kunne ikke rigtig betale sig at sende ham i vuggestue. Og så har jeg heller ikke brugt så meget tid med ham i weekenden, som jeg egentlig gerne ville. Han blev nemlig passet hos mine forældre fra lørdag til søndag, mens C og jeg var taget en smuttur til det svenske, nærmere betegnet spa og hotel “The Lodge” i Genarp, som ligger bare en times kørsel fra København.

For god ordens skyld var opholdet sponsoreret af Du Glemmer Det Aldrig, som er et oplevelsesgave-koncept, med nogle ret fantastiske gaver. De har alt fra lukseriøse ophold til chokoladesmagning, madkursus og helikopterflyvning. Super relevant for dem (mig bl.a) der aldrig rigtig ved hvad de skal give folk i gave. Helt perfekt her op til jul især. Opholdet på The Lodge var faktisk en del af min fødselsdagsgave til C og som han selv sagde da han fik gaven “Det er sååå meget federe at få en oplevelse sammen end blot at få en fysisk ting”. Og jeg kunne ikke være mere enig. De bedste gaver er oplevelser, for dem husker man i langt højere grad. “Du Glemmer Det Aldrig” får hermed min største anbefaling!

lodge2IMG_7118IMG_7121

Og det gør The Lodge så sandelig også. Inden vi tog afsted havde jeg faktisk ikke gjort mig de store tanker omkring opholdet. Vi har efterhånden været på rigtig mange spa-hoteller, primært i Danmark, men også et par stykker i Sverige. Jeg synes de fleste steder har været super fine, så det var også det jeg forventede om The Lodge. At det var super fint.

Jeg blev klogere. Det var ikke bare fint, det var helt igennem fantastisk og hands down det bedste sted vi har været indtil nu. Virkelig.

For det første lå hotellet midt inde i den skønneste natur, som lagde op til nogle gode raske gåture. Som I også kan se på mine billeder var farverne i dette efterårsvejr, helt uimodståelige, hvilket jo bare var en fryd for øjet. Hotellet var bygget om omkring denne her New England stil og alt var super gennemført. Man havde fornemmelsen af at være meget langt væk, selvom man jo kun var en time fra København.
Værelserne var super og hyggelige, samtidig med at de var top lækre. Jeg kan godt lide det lækre og luksuriøse, det indrømmer jeg gerne. Men jeg kan også godt lide når noget har charme. The Lodge har begge ting, hvilket jeg elsker dem for.

IMG_7306IMG_7303

^^^ Indrømmet. Jeg er ikke den bedste til at anrette mad så det ser lækkert ud (her taler jeg om min youghurt) men, den smagte utrolig godt ; )


IMG_7278
IMG_7113Untitled-1

Maden, som jeg synes er et meget vigtigt element, var lækker hele vejen i gennem, vinen eminent, betjeningen var i top. Afternoon Tea blev serveret fra klokken 15, og klokken 20 gik vi ned og spiste verdens lækreste 4-retters. Til morgenmad lavede vi vores egne hjemmelavede vafler og spiste det i ro og mag, med den flotteste udsigt. Hotellet var fuldt booket, men fordi det er et lille hotel, fik man aldrig fornemmelsen af, at det var overfyldt. Glemmer aldrig engang på Comwell hvor vi måtte stå i kø til morgenbuffeten, samt vente i 45 minutter for at checke ud om morgenen. Jeg er meget tålmodig og det var selvfølgelig bare sådan det var, men det her passede mig nu langt bedre.

Hele deres spa omårde var virkelig indbydende. Saunaen var lækker og de fire kæmpe store udendørs jacuzzier, som vi nød godt af inden middagen, hvor det allerede var blevet mørkt, var AMAZING. Det var så lækkert at sidde der og boble sammen i den kølige, mørke luft. I spa området (og på værelserne) var der lækre produkter fra Jurlique.

Og hermed lidt billedespam:

IMG_7104
IMG_7343unnamed-3
IMG_7161

^^^ Min jakke er fra Munthe og kan findes HER.

IMG_7119 IMG_7286 IMG_7092 IMG_7179 IMG_7198 IMG_7337    IMG_7328 IMG_7312 IMG_7108 IMG_7228 IMG_7095 IMG_7335 IMG_7325 IMG_7136 IMG_7321 IMG_7192

Behøver jeg at sige at det ikke bliver vores sidste besøg på The Lodge? Tak fordi I gad have os og tak for turen til Du Glemmer Det Aldrig : )  Find opholdet her: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/friday-at-the-lodge-ophold/

3 kommentarer

 • […] spa-sted er det bedste, du har prøvet? The Lodge, som vi besøgte i sidste weekend, tager helt klart prisen for bedste sted (og vi har været […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone S

  Hvor lyder det bare som en dejlig weekend.
  Det er i øvrigt nogle rigtig flotte billeder. Hvilket kamera bruger du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Mange tak : ) De er taget med mit Canon 550 d. Normalt bruger jeg mit Olympus, men det er til reperation lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend