Pigemiddag og træning

Fredag

dd

Status: Fredag aften, klokken er 21.45. Saxo er i drømmeland, C har været på Sticks for at hente sushi og bobler og jeg har tændt stearinlys i hele lejligheden og skruet op for Vild Med Dans finalen. Jeg har slet ikke fulgt med, men finaler er altid sjove, så det kører i baggrunden. Mellem os så gad jeg godt være med i Vild Med Dans. Burde de ikke snart hive bloggere ind, som de gør i andre lande? Ok hvis de så gjorde, ville jeg nok ikke være første prioritet, men det kunne da være sjovt : )

Jeg har haft en rigtig god dag i dag. En dag hvor jeg har været fuld af taknemmelighed over livet. Jeg har trænet med Line  og været til Body Sds hos Kim, hvilket var så tiltrængt. Det er virkelig rart at bruge sin krop og jeg kan mærke at jeg får masser af energi. Body-Sds gør også stadig noget virkelig godt for mig. Jeg bliver afspændt og afslappet efter sådan en time, og får en indre ro.
Jeg føler at jeg er det bedste sted jeg nogensinde har været. Det er en vild følelse.

Derudover har vi haft en rigtig VILD dag Moodings og JS mæssigt. Hold da op der er nogen derude der kan finde ud af at shoppe, når man giver en smule rabat. Det er så fedt! Vi glæder os allerede til næste “Black Friday” ; )

Jeg vil nu lægge computeren væk, nyde min mand og skåle i champagne. Jeg håber I får en skøn weekend. Her står den på ren familiehygge og afslapning, inden de næste mange weekender står på rejser, julefrokoster og familiekomsammener. Pyha : )

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigemiddag og træning