Let there be light

Mandag morgen

IMG_7394

Mandag morgen, solen skinner, barnet er afleveret, jeg har lavet mig en acai smoothie og sidder nu foran computeren. Time for work..

Vi er trådt ind i en rigtig travl periode i forhold til Just Spotted og Moodings, og det er selvfølgelig pga den forestående juletid, der nærmer sig med hastige skridt. I år har vi valgt at fokusere ekstra på at forkæle jer, vores kunder og har derfor valgt at lægge en BIG Christmas fra  Johan Bulow i alle ordrer over 499,-… Jeg har smagt lakridserne, som er chokoladeovertrukne og de er åndssvagt gode : ) Vi håber det vil sprede glæde : )

Og ved I hvad? Jeg er mit gavmilde hjørne i dag og vil derfor gerne have lov at give jer en rabatkode til Moodings.com, som giver 15% på alle ordrer over 399,-
Koden er EMILI15 og gælder til og med i morgen tidlig kl 09.00..

Jeg behøver vel ikke introducere Moodings nærmere, vel? Kort fortalt har Moodings alt hvad hjertet begærer indenfor lækkert lækkert interiør. Moodings har brands som: NUR, Nicholas Vahé, Normann Copenhagen, Nomess, Meraki, Louise Roe osv osv..

Jeg selv er blevet godt og grundigt forelsket i Louise Roe’s smukke sager. Ovenstående vase synes jeg simpelthen er så smuk. Den fås både i blå, som er den vi har samt i klar og smoke.

IMG_7390
IMG_7386

Vasen står på en lille marmorplade, som Moodings også forhandler en masse af. Find alt i marmor her.

Rigtig dejlig mandag til jer. I aften skal I tjekke ind igen, i hvert fald hvis I vil læse andel del af mine svar fra jeres spørgerunde : )

2 kommentarer

  • Vasen er ret fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Er du ejer af moodig eller hvad? Forstår det ikke rigtig..
    Købte noget på jeres plakat shop just spotted også modtog jeg pludselig også mails fra moodings. Hvad har det med hinanden at gøre?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let there be light